OUTmusic Spotlight

brandon stansell, country, countrymuziek, hometown, Nashville, coming-out, muziek, queer music, gay, outtv, outmusic, spotlight, lhbt, lgbt, holebi
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De gay countryzanger groeide op in en rondom Nashville. Het is daarom geen wonder dat Brandon zich in de countrymuziek-wereld bevindt. Toen de zanger naar Los Angeles verhuisde ontwikkelde hij zijn eigen 'California Country' muziekstijl, een mengelmoes geïnspireerd door zijn Tennessee afkomst en zijn huidige leven aan de westkust.
 
In het meeslepende nummer Hometown reflecteert Brandon over het oproeien in zijn geboortestad en de beschadigde relatie met zijn familie sinds hij uit de kast is gekomen. De videoclip begint tevens met een gesprek tussen hem en zijn on-screen moeder, een gesprek over zijn homoseksualiteit dat op nare wijze afloopt. Zodra het liedje begint schemert er een hoopvolle boodschap door. We zien Brandon opgevangen worden door zijn vrienden, en beetje bij beetje ontdekt hij hierin zijn gekozen familie. Net als het nummer, is de videoclip geïnspireerd door de ervaringen van de zanger met betrekking tot zijn familie, uit de kast komen en zijn vriendengroep.
 
Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op Fractal van Kim Boekbinder. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen