OUTmusic Spotlight

Openside, outmusic, spotlight, character flaws, auckland, queer, lgbt, holebi, music, muziek, band, lhbt
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De in Auckland gevestigde groep van vier stond al eerder in de OUTmusic Spotlight met No Going Back. Deze week mogen we wederom van Openside genieten met Character Flaws!

Volgens de band is het nummer een anthem voor diegenen die zich onzeker voelen. Character Flaws gaat er vooral om dat je af en toe wel een beetje pret mag hebben met zelfmedelijden (zeker wanneer je mensen die constant beweren dat ''alles wel goed komt’’ helemaal zat wordt). Het nummer zit lekker catchy in elkaar, met name door de prominente synthesizers die enigszins doen denken aan heerlijke jaren 80 muziek.

In de videoclip zien de we bandleden kleurrijk gekleed tussen de wolkenkrabbers van Guangzhou, China. Net als de songtekst heeft de video ook zijn ludieke momenten. In meerdere shots zien we de bandleden ter grootte van de wolkenkrabbers om hen heen. En bovendien lijkt de band er net zo veel plezier in te hebben als dat wij hebben bij het luisteren van dit nummer!

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op She van VELO ft. Manila Luzon. Deze werd door jullie met 83% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.


Breng hier je stem uit!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen