OUTmusic Spotlight

OUTmusic, Spotlight, OUTtv, my favorite fish, gus dapperton, music
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De excentrieke artiest komt uit New Jersey en is sinds 2015 lekker op weg om een naam voor zichzelf te creëren in de muziekindustrie. Zo heeft hij een plek kunnen bemachtigen op de soundtrack van de populaire 13 Reasons Why! De 22-jarige zanger weet naast zijn sound ook aandacht te trekken met zijn bijzondere looks: felgekleurd haar, intense eyeliner, kleurrijke kleding en sieraden. Het geheel heeft op momenten wat weg van jaren ’60 gender-bending glam en kleurrijke punk uit de 80’s.

Met zijn nummers is een lekkere mix van synth-pop, R&B & indie-acoustic gegarandeerd! Dat heeft Dapperton tevens in petto voor ons met My Favorite Fish. Het akoestische begin wordt vrij snel ingeruild voor een aanstekelijk deuntje. Met dit nummer bevind je jezelf in een fijne wisselwerking tussen een rustgevend genot en gewoon lekker willen dansen.

Ook zijn dansmoves zijn een geval apart, zoals te zien in de videoclip. Verder zien we Dapperton rondvaren op zijn eigen love boat en rondhangen met een kleine groep jongeren die net zo stijlvol zijn als de zanger zelf. De clip is opgenomen in Long Branch, New Jersey, waar zijn ouders wonen. Dapperton diende overigens als regisseur voor zijn eigen videoclip!

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Character Flaws van Openside. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG HIER JE STEM UIT!
 


 
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen