Man en zijn uit wijndozen bestaande vriendje verloofd

outtv, gay, news, nieuws, grappig, homokoppel, wijndozen, franz, Michael James Schneider, Franz
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Wijndozenman Franz nodigde alle vrienden van artiest en schrijver Michael James Schneider uit in de Crystal Springs Rhododendron Garden in Portland, waar hij op één doos ging en de vraag stelde aan zijn geliefde. Natuurlijk zei Michael volmondig ‘ja’, waarna hij een ring kreeg met als prominent kenmerk een ‘Hier drukken’-label van een wijndoos. 
 
Michael James Schneider laat aan PinkNews weten dat Franz en hij graag een benefiet van hun huwelijk zouden willen maken om geld op te halen voor ACLU. “We hebben in ieder geval een rosé-ige toekomst voor ons”, aldus Michael. 
 
Hun relatie mag dan ongewoon en onorthodox zijn, maar Schneider zegt dat het hem en Franz niet afschrikt. “Wat heel irritant is, is als vreemden naar ons toekomen op straat en vragen: wie van jullie is de ‘man’ en wie is het ‘man-vormige wezen gemaakt van wijndozen dat op mysterieuze wijze tot leven gewekt is’? Ik heb zoiets van: ‘DAT ZIJN NIET DE ENIGE TWEE GENDERS, LINDA’.”  
 
Alle gekheid op een stokje: de kunstenaar hoopt natuurlijk een boodschap over te brengen via zijn ‘romance’ met Franz. “Op een bepaalde manier is het een commentaar op hoe relaties gepresenteerd worden op sociale media als ideaal en onbereikbaar”, legt Michael uit. “En ik vind het geweldig dat mensen het afwisselend zien als grappig, oogrol-waardig of als een symbool van eenzaamheid. Ze hebben allemaal gelijk.”  
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen