“Karma”: boot van homofoben ontploft na opsteken middelvinger

De opvarenden van een bootje in de staat Washington moesten halsoverkop in het water hun veiligheid zoeken, nadat hun vaartuig in de fik vloog. Dit gebeurde vlak nadat ze andere recreanten met een pridevlag hadden lastiggevallen. Om het nog gênanter te maken: ze moesten uit het water gered worden door de opvarenden van het bootje met de pridevlag.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Een filmpje van het voorval gaat viral op social media. Te zien is hoe een drietal agressief rondjes vaart rond een boot waarop een pridevlag wappert. Een vrouw die achterop de boot ligt te zonnen steekt haar middelvinger op. Volgens één van de opvarenden van de boot met de pridevlag, die door Buzzfeed is geïnterviewd maar anoniem wil blijven onder de naam Robbie, zorgde het gedrag van de agressors voor hoge golven rond hun boot.

Niet veel later slaat het noodlot toe voor het drietal. Te zien is hoe er een enorme brand op hun bootje woedt. Ze hebben inmiddels hun toevlucht in het water gezocht en zwemmen naar de boot met de pridevlag toe om gered te worden.

Karma is real,” schrijft Robbie op Twitter, waar hij ook het filmpje van het voorval deelde. Dat filmpje wordt inmiddels volop gedeeld op social media. Robbie schrijft op Twitter dat hij denkt dat door het roekeloze gedrag van het drietal hun boot uiteindelijk in de fik is gevlogen.

Toen het drietal uit het water gered was, kwam er volgens Robbie niet eens een bedankje van hen af. “Geen dankjewel, geen excuses, helemaal niks. Ze zaten daar gewoon te wachten tot hun vrienden hen kwamen redden en de vrouw zat continu hysterisch te gillen,” schrijft hij op Twitter.

Buzzfeed meldt dat de lokale autoriteiten het voorval inmiddels onderzoeken. De sheriff van het gebied zou bevestigd hebben dat het voorval heeft plaatsgevonden.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen