Kacey Musgraves brengt videoclip voor Rainbow uit

Kacey Musgraves, Grammy, Rainbow, Country, zangeres, LGBT, holebi, lhbt, nieuws, news, outtv,
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Op zondag 10 februari vonden de 61ste Grammy Awards plaats en Kacey Musgraves behoorde tot een van de grote winnaars. Ze heeft maar liefst 4 Grammy’s in ontvangst mogen nemen, waaronder de prestigieuze Album Of The Year Award! Ook trad ze tweemaal op: ze zong Rainbow en nam later op de avond deel aan de Dolly Parton tribute performance.
 
Sinds het begin van haar carrière is de zangeres vocaal geweest over haar support aan de LGBT+ gemeenschap. In een interview tijdens het New Yorker Festival gaf Kacey aan het countrygenre LGBT+ vriendelijker te willen maken zodat het ‘’een feestje voor iedereen’’ kan worden.
 
In haar nieuwste video laat Kacey haar steun blijken. In de video zien we o.a. een jongeman make-up gebruiken. Echter beginnen zijn ouders in de video hierover te discussiëren aan de eettafel. De discussie wordt gelukkig overmeesterd door de inspirerende woorden van Kacey ‘’ Yeah there's always been a rainbow hangin' over your head, It all be alright’’. Het nummer wordt nu al beschreven als een nieuwe gay anthem.
 
Bekijk de inspirerende videoclip hieronder!

Bron: OUT
 
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen