Joe Biden trakteert een rondje bij Stonewall Inn

Met het 50-jarige jubileum van de Stonewall rellen was het te verwachten dat er meerdere prominente figuren de historische locatie zouden bezoeken dit jaar. Voormalig vicepresident Joe Biden was hier afgelopen dinsdag één van en trakteerde de aanwezigen op een biertje.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Op Twitter schreef Biden het volgend over zijn bezoek: ‘’Langs @TheStonewallNYC geweest om #PrideMonth & #WorldPride te vieren, waar de beweging 50 jaar geleden begon.’’ In een tweede tweet ging hij verder: “Voor alle hard bevochten vooruitgang, voor zover we kunnen vieren hoe veel dingen beter zijn geworden- deze strijd is nog niet voorbij. We moeten samenkomen om op te staan tegen misbruik van macht, ervoor te zorgen dat iedereen waardig wordt behandeld en voor volledige gelijkheid te vechten."

Eerder verraste Taylor Swift de Stonewall Inn met een optreden van haar nieuwste single. Overigens trapte niemand minder dan Madonna het nieuwe jaar bij de Stonewall Inn af in januari met een optreden en speech. Gezien dit bijzondere jubileum is het meer dan waarschijnlijk dat er nog talloze bekende gezichten langs zullen komen. 

YouTube
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen