Aaron Philip: invalide, transgender en supermodel!

Aaron philip, gender fluid, model, supermodel, transgender, invalide, gay, lgbt, holebi, lgbtq, lhbt, outtv
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De 17- jarige Aaron werd geboren op het eiland Antigua met een hersenverlamming die haar motorische functies aantastte. Aaron en haar familie verhuisde naar de Verenigde Staten om daar de benodigde medische verzorging voor haar te krijgen. Eenmaal aangekomen bleek het nog niet makkelijk te zijn: Aaron en haar vader hebben enige tijd in een opvang voor daklozen gezeten. Maar dat heeft haar niet tegengehouden. ''Schoonheid is in mijn ogen, de puurste en eerlijkste vorm van zelfexpressie die er is.'' aldus Aaron.
 
Aaron is aan het strijden voor gelijkheid, acceptatie en positiviteit binnen de modewereld en ze is zeker grote stappen aan het maken. Eind november gooide ze een tweet eruit die viraal ging. Ze benadrukte dat het nu echt tijd is voor meer inclusiviteit en diversiteit binnen de modellenwereld en dat ze daar zeker haar stem voor zal gebruiken.

Inmiddels heeft Aaron een contract getekend bij Elite Model Management in New York. Haar voorgangers zijn niemand minder dan o.a. Tyra Banks, Heidi Klum en Naomi Campbell. Haar strijd voor gelijkheid en inclusiviteit is nog niet gestreden, het is pas net begonnen. 2019 belooft een mooi jaar voor het model te worden.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen