OUTmusic Spotlight

Deze week is de OUTmusic Spotlight 'DOWNTOWN' van Davis Mallory
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Wij kunnen niet genoeg krijgen van Davis Mallory, en jullie ook niet, want vorige keer TOPte 60% van jullie zijn single ‘RIP’. Aangezien de zanger nóg een nieuw nummer heeft, zijn we benieuwd wat jullie daarvan vinden.

Davis schreef DOWNTOWN over een nacht waarin hij aan het DJ’en was in Nashville. Tijdens zijn DJ-set had een jongen een paar verzoekjes. Na zijn set nodigde de jongen hem mee naar huis. “Ik dacht, die moet wel homo zijn,” vertelt Davis over het nummer. De volgende dag vroeg hij op Instagram of de jongen homo was. Helaas was het antwoord nee.

Het nummer bevat teksten die hinten naar die situatie. Mallory had graag het verhaal letterlijk laten zien in de video. Helaas moest hij vanwege de anti-homopropagandawet in Rusland een ‘light’ versie van het verhaal in de video vertellen. Het nummer is immers geproduceerd door de Russische producer Deekey. Emmy-winnaar Josh Shreve heeft de video geregisseerd.

Laat ons weten wat jullie van DOWNTOWN vinden! TOP of DROP de video in de poll hieronder! Als een meerderheid de video TOPt komt de video vaker voorbij tijdens OUTmusic. Vorige week werd "Cxntour" van James Indigo geTOPt met 96%!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen