OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight is deze week Warmi met het nummer 'Te Me Escapas'!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Voor de OUTmusic Spotlight van deze week gaan we naar het zuiden van Europa. Naar de zanger Warmi uit Spanje om precies te zijn. In 2017 kwam zijn eerste album uit en vorig jaar trad hij op tijdens Madrid Pride. Zijn muziek wordt duidelijk gekenmerkt door raggaeton- en urban invloeden, maar dan wel urban uit de Costa del Sol. 

Zijn nieuwste nummer heet Te Me Escapas. De video wordt gekenmerkt door een mix van vintage effecten, gecombineerd met futuristisch ogende scènes. Centraal staat Warmi die in sportkleren aan het hardlopen is. Het zou een metafoor kunnen zijn voor het thema van het nummer. In Te Me Escapas gaat hij nadrukkelijk in op de enigszins wanhopige behoefte naar liefde en erkenning. Hij zingt over hoe hij hunkert naar iemand, hoe hij zijn huid wil voelen, maar die persoon lijkt wel onbereikbaar.

Toch klinkt het nummer alles behalve wanhopig. Hedendaagse beats en een laagje autotune geven je alles wat je anno 2019 aan je playlist wil toevoegen. Gesteund door de dancemoves van Warmi in de video, heeft het nummer zelfs een licht sensueel tintje. Alles moet uit de kast gehaald worden om op die ene persoon indruk te maken, toch?

Hieronder kan je Te Me Escapas bekijken én kan je ons laten weten wat jij van het nummer vindt. Ben je onder de indruk, dan geef je het nummer een ‘TOP’. Vind je het helemaal niks? Dan ‘DROP’ je het nummer. Vorige week hebben jullie massaal ‘Mess Your Hair Up’ geTOPt met 92%! Dit nummer zal dus vaker voorbij komen.


 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen