L'HOMO. vanaf nu niet meer alleen voor homo's

L’HOMO. blijft L’HOMO.
Hoofdredacteur Iebele van der Meulen over de nieuwe L’HOMO.: “Vanaf dit jaar is L’HOMO. niet meer alleen voor homo’s. Het is tijd voor meer zichtbaarheid voor degenen die niet tot een zichtbare meerderheid behoren. Dus richten we ons op de hele LHBTI-gemeenschap. We hebben besloten om de naam hetzelfde te houden. L’HOMO. is immers al een bekende merknaam én 'homo' betekent in het Oud-Grieks 'gelijk' en in het Latijn 'mens'. Simpel maar o zo doeltreffend.”

In L’HOMO.
L’HOMO. is het jaarlijkse spraakmakende tijdschrift van de makers van LINDA., dat een bijdrage wil leveren aan tolerantie voor de LHBTI-gemeenschap én iedereen die zich niet in één van deze letters kan vinden.

In deze L’HOMO. onder andere: DJ Sunny Jansen in gesprek met acteur Alex Klaasen | jonge LHBTI’ers die strijden voor gelijke rechten | mensen die een zelfmoordpoging hebben gedaan vertellen hierover (de overweging om zelfmoord te plegen komt vijf keer zo vaak voor onder LHBTI’ers in vergelijking met de rest van de Nederlandse bevolking) | foto’s van mannen en vrouwen en hun drag alter ego | een artikel over LHBTI-vluchtelingen die terechtkomen in ons land en vaak in een depressie belanden | mooiboys en influencers Robbert Rodenburg en Jeroen Kerkhof (Jaye to the Kaye) vertellen over hun coming-out | Christina Curry in een sexy fotoshoot met haar geliefde Shenta.

De nieuwe L’HOMO. ligt op vanaf vandaag 16 april in de winkel en is te koop voor €6,45. Online is L’HOMO. te bestellen via: www.magazine.nl/lhomo

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen