Human Rights Weekend - Where do I stand?

OUTtv is trotse mediapartner van de achtste editie van Human Rights Weekend (6 t/m 8 februari)! Human Rights Watch, De Balie en partners nodigen je uit om na te denken: wat is jouw mening over belangrijke mensenrechtenkwesties van onze tijd? Hoe ben je indirect betrokken bij mensenrechtenschendingen elders? Welke rol zou jij kunnen spelen bij de verdediging van de mensenrechten?
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Ontdek waar jij staat en leer meer over mensenrechten door deel te nemen aan een weekend vol films, discussies en meer. Tijdens de aankomende editie kun je het gesprek aangaan met filmregisseurs, Human Rights Watch-onderzoekers, journalisten, activisten en anderen, en een van de indrukwekkende vijf films bewonderen, waaronder vier Nederlandse premières en een Europese sneak preview!

Een van deze premières zal de filmdocumentaire No Box for Me. An Intersex Story zijn, gevolgd door een discussie over wat het betekent om intersex te zijn, zowel in Nederland als het buitenland. Het evenement omvat een breed scala van landen, van Frankrijk tot China en van Bangladesh tot Chili. Volg ons in Amsterdam en ontdek waar jij staat.

Door hier te klikken kan je het volledige programma zien en voor de verschillende programmaonderdelen kaarten kopen.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen