Foto van baby uit een lesbisch koppel omringd door fertilisatie naalden gaat viraal

outtv, news, gay, baby
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Het beeld is gemaakt door de fotograaf Samantha Packer en ziet de twee weken oude London O'Neill, verpakt in een regenboog deken en omringd door de 1.616 In-vitrofertilisatie naalden die de moeders Patricia en Kimberley O'Neill hebben gebruikt sinds het besluit om hun eerste kind vier en een half jaar geleden samen te hebben.
 
In die tijd moest het echtpaar vier mislukte pogingen en drie miskramen doorstaan, maar ze waren erop gebrand om trouw te blijven aan de reis van het stel om een kind te krijgen en om het bewustzijn over onvruchtbaarheid te vergroten.
 
"Ik wist dat ik een hart wilde doen om de liefde te symboliseren, ook al gebruikte ik iets pijnlijks over hun reis om het te creëren, mijn eerste idee was een heel nette, enkele rij naalden die naar binnen wijst om het hart te creëren. Toen het stel echter met twee enorme dozen verscheen, moest mijn plan een beetje veranderen.
 
"Ik bewaarde het hart en het naar binnen wijzende concept, maar moest de layering laag en laag houden totdat ik uiteindelijk gewoon de rest aan de buitenkant van het hart had gedumpt, zodat ze allemaal in beeld konden zijn", zei Packer.
 
"Ik voel me vereerd dat al mijn cliënten me vertrouwen in hun gloednieuwe baby, om deze herinneringen vast te leggen die ze nooit meer zullen kunnen vastleggen. Ik was bijzonder vereerd met deze familie, omdat dit hun wonderbaby was. Ik fotografeer regenboogbaby's en veel baby's die zijn geboren na babyverlies of miskraam. '
 
Gezien hoeveel baby's ze fotografeert, zou je vermoeden dat Packer zou worden gebruikt om een ​​driftbui aan te pakken, maar gelukkig had ze geen problemen met London, die 'tijdens haar sessie als een steen sliep'.
 
"Ze was heel gemakkelijk om mee te werken," zei Packer. "Toen ik de foto nam, werden we allemaal emotioneel, omdat we wisten dat we iets speciaals voor ons hadden gecreëerd, maar we wisten niet dat de hele wereld zou denken dat het speciaal was!"
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen