Carice van Houten mag een Emmy-award uitreiken

Naast dat ze genomineerd is voor de prestigieuze award, mag de Carice van Houten ook zelf een Emmy uitreiken. Ze is één van de vele Game of Thrones-sterren die deze eer hebben gekregen. Maar hé, met 32 nominaties valt daar wel wat voor te zeggen. Tevens kunnen we uitkijken naar een geweldige reeks aan overige celebrities die een beeldje weg mogen geven, waaronder Billy Porter, Zendaya en Angela Bassett!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Hoe de awards precies worden uitgereikt hebben de producenten van de awardshow nog niet bekend gemaakt. Carice is als een van de vele acteurs van Game of Thrones vermeld. Aangezien er dit jaar geen presentator is, is het misschien wel een goede keuze geweest om een blik acteurs van de populaire serie open te trekken.

Carice komt dus sowieso één keer op het podium, maar we hopen natuurlijk stiekem dat de Nederlandse naar voren wordt geroepen om zélf een Emmy in ontvangst te nemen. Ze is genomineerd in de categorie ‘beste vrouwelijke gastrol in een dramaserie’. Toch heeft ze die niet zomaar gewonnen: ze moet het opnemen tegen onder andere Laverne Cox (Orange Is The New Black) en Jessica Lange (American Horror Story). Deze award wordt aanstaande zondag al uitgereikt tijdens de “Creative Arts Awards”, niet tijdens de hoofdshow dus.

Andere beroemdheden die een beeldje mogen uitreiken zijn Viola Davis, Zendaya en Billy Porter. Maar misschien zijn we bij Billy meer benieuwd naar zijn outfit, dan naar zijn aankondiging.

De Emmy Awards uitreiking is in de nacht van zondag 22 op maandag 23 september LIVE vanaf 02.00 uur te zien op OUTtv. De herhaling is te zien op maandag 23 september om 21.00 uur. De ondertitelde herhaling is te zien op zondag 29 september om 22.45 uur.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen