OUTtv Gids

Icon 2-12-2021

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Hot In Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. In deze aflevering krijgt Melanie bezoek van haar zoon. Ze wil graag weer een band met hem creëren en probeert met hem te praten, maar dit lukt niet echt. Dan leest ze de sms’jes in z’n mobiel en ontdekt dat hij gaat trouwen met ene Stephanie. Kan ze voorkomen dat hij een grote fout begaat? Victoria heeft een Emmy-nominatie gekregen en doet er alles aan om de prijs in de wacht te slepen, zelfs als ze moet veinzen dat ze een dodelijke ziekte heeft.

Hot In Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. In deze aflevering raast er een tornado over Cleveland. Melanie, Joy en Victoria zoeken beschutting in de schuilkelder van Elka. Ze zijn verbaasd wat ze er aantreffen. Victoria baalt dat ze niet naar de Emmy-uitreiking kan. Melanie maakt zich zorgen over de toenemende gevoelens die ze voor Pete heeft, terwijl Joy vreest dat ze haar zoon nooit zal ontmoeten.

The A-List

Austin confronteert zijn vrienden ermee dat ze geen loyaliteit naar hem laten zien. Om te bewijzen dat hij geen dronkelap is, geeft hij een cocktailparty.

Shameless

Monica dwarsboomt het op handen zijnde huwelijk van Frank en Libby op alle mogelijke manieren met hulp van haar vriendin Mildred. Libby moet een manier vinden om Frank uit de psychiatrische afdeling te bevrijden, anders wordt de scheiding van Frank en Monica nietig verklaard en zijn ze voor de wet nog steeds getrouwd. Ondertussen probeert Frank te ontsnappen met hulp van medepatiënten. In Chatsworth organiseren buurtbewoners een bruiloft voor Frank en Libby.

Shear Genius

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius zijn de kandidaten er weer klaar voor om de mooiste creaties op het gebied van haarmode te laten zien. De knipklus van deze week staat geheel in het teken van bloemen. Camila draagt de stylisten op om verschillende bloemen op een abstracte manier in het haar van hun model te verwerken. Brig heeft een geweldig plan, maar de jury vraagt zich af of ze wel genoeg tijd heeft om het uit te voeren. Voor de eliminatieopdracht worden de deelnemers uitgenodigd voor een traditionele Indiase bruiloft. Ze moeten de bruidsmeisjes een metamorfose geven voor de receptie. Omdat het een echte bruiloft is en geen repetitie, staat klanttevredenheid voorop.

Documentaire

Queercore - How To Punk a Revolution

Deze documentaire vertelt het verhaal van de sociaal-politieke beweging die Queercore wordt genoemd. Deze anarchistische stroming, die vooral in de jaren 80 en 90 actief was, is ontstaan als reactie op de mainstream gayscene en het machokarakter van de punkcultuur. Er worden verschillende kanten van deze alternatieve gayscene belicht: van de DIY-houding op het gebied van tijdschriften, films en muziek tot het vechten voor het recht om anders te zijn en het bestrijden van homo-assimilatie. Bruce LaBruce, John Waters, Kathleen Hanna van Bikini Kill en Beth Ditto zijn enkelen van de geïnterviewden.

placeholder OUTtv
Documentaire

Crazy for Madonna

Documentaire over het leven en werk van superster Madonna, die al veertig jaar aan de top van de entertainmentwereld staat.

The Real Anne Lister

Voortbordurend op de ontroerende film ‘Secret Diares of Miss Anne Lister’, deze documentaire gaat in op de achtergrond van Anne’s verhaal. Meer dan 200 jaar heeft het geduurd voordat de 25 dagboeken van de rijke landeigenares waren ontdekt, gedecodeerd en gepubliceerd. Haar dagboeken bieden een fascinerend inzicht in het leven van een vrouw die talloze vijandigheden heeft moeten doorstaan om tradities te doorbreken en haarzelf te kunnen zijn.

placeholder OUTtv
Drama

Who's Gonna Love Me Now

Britse documentaire over Saar, een homoseksuele man die een weg terug naar zijn familie probeert te vinden. Op zijn 21e werd Saar uit z’n kibboets in Israël gezet en is hij naar het VK gevlucht. Daar vond hij een nieuwe familie bij de London Gay Men’s Chorus. Nu, na negentien jaar, benadert hij z’n oude familie in de hoop op een hereniging.