OUTtv Gids

Icon 6-12-2023

Buitengewoon Chiel 105

De Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten-Torres is elke dinsdag te bewonderen in zijn eigen realityserie ‘Buitengewoon Chiel’. Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

The General 106

De rechtszaak loopt ten einde en Otávio krijgt zijn straf te horen. De ergste straf lijkt echter de reactie van het publiek te zijn. Overal zijn journalisten die hem willen spreken. Hoewel Beatriz achter hem blijft staan, wordt het voor Otávio steeds moeilijker om te leven met wat hij gedaan heeft en met zichzelf.

Thom's Warehouse 107

Kom op bezoek bij Thom's Warehouse. Thom portretteert zeven bekende gays met de nodige glitter en glamour. Wat zijn hun ambities? En wat voor opmerkelijke levens hebben ze geleid? Vandaag is Thom te gast bij Floris van Bommel

Drama

For 80 Days

De zeventigjarige, getrouwde Axun komt in het ziekenhuis Maite tegen, haar beste vriendin uit haar tienerjaren. In eerste instantie herkennen ze elkaar niet eens. Maar al snel blijkt dat de vriendschap die ze toen koesterden nog steeds bestaat, maar dan komt Axun erachter dat Maite lesbisch is. Axuns oude, kennelijk onderdrukte gevoelens komen weer boven en stellen haar voor een dilemma: zal ze haar hart of haar verstand gehoorzamen?