OUTtv Gids

Icon 29-01-2023
placeholder OUTtv
Drama

Viva

Jesus is een bescheiden jongeling die ervan droomt te schitteren onder de spotlights terwijl hij werkt als kapper in een nachtclub in Havana waar drag queens de show stelen. Onder de voogdij van Mama bestijgt hij op zijn beurt de planken en overstijgt hij zichzelf via zijn alter ego Viva. Maar zijn geluk blijft niet duren. Na een lang verblijf in de gevangenis daagt zijn zieke vader weer op en verbiedt hem met klem om nog op te treden. Jesus ziet zich zelf geconfronteerd met de keuze tussen zijn liefde voor het podium en zijn bevooroordeelde vader. Viva neemt ons mee in de wereld van de transformistas en de sfeer van het charmante, maar vervallen Havana. De opmerkelijke vertolking van de jonge acteur en de levendige regie resulteren in een teder, ontroerend en hartverwarmend portret. Ierland -

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

The Fashion Hero 108

Het is de grote finale en er wacht de vier ontwerpers een moeilijke keuze. Wie wordt hun Fashion Hero?

The Good Buy Girls 107

Brook en Tara testen deze week een middeltje uit dat ervoor zorgt dat je make-up niet kan uitlopen. Ondertussen kookt Ping een grootste Chinese maaltijd voor het team.

The Dog Hotel 106

Matt en Leon ontfermen zich over Gemma, een tiener die moeite heeft om contact te maken met andere mensen. Matt geeft advies aan de baasjes van Lily die zich agressief gedraagt tegen andere honden. En Matt en Leon en hun honden Lulu en Summer worden getest om te kijken of ze geschikt zijn om schoolkinderen te helpen.

Dropping the Soap 106

De cast en crew van soapserie Collided Lives raken in paniek wanneer ze erachter komen dat producent Edgar Knockers spoorloos is en per direct wordt vervangen door de keiharde Olivia Vanderstein (Jane Lynch).

Dropping the Soap 107

De cast en crew van soapserie Collided Lives raken in paniek wanneer ze erachter komen dat producent Edgar Knockers spoorloos is en per direct wordt vervangen door de keiharde Olivia Vanderstein (Jane Lynch).

Cowgirl Up 106

Het is de laatste dag van de competitie. De teams moeten hun laatste opdrachten uitvoeren, en al snel blijkt dat de afleidingsmanoeuvres van het blauwe team effect hebben.

Cowgirl Up 201

Op de Double D Ranch kunnen vrouwen in competitieverband een weekend lang leven als een echte cowgirl. Twee teams van drie vrouwen strijden om de eer, maar buiten de wedstrijd liggen ook gevaren en intriges op de loer.

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Brüder der Nacht

Documentaire (2016) van Patric Chiha. Overdag zijn het zachtaardige jongens, maar ’s nachts zijn ze koning. Deze film volgt een groep jonge Bulgaarse Roma, die hun geluk beproeven in Wenen waar ze snel geld willen verdienen. Ze verkopen alles wat ze hebben: hun lichaam. Maar wat hen zo ver van huis troost brengt, is het gevoel samen te zijn. Maar de nachten zijn lang en onvoorspelbaar.

The Little House that Could

Een groep jonge, rebelse buitenstaanders krijgt een huis in New York City van de met een Emmy Award bekroonde modestyliste Patricia Field. Samen nemen ze het op tegen de wereld en veranderen die voorgoed.

Drama

Appropriate Behavior

Het is voor Shirin niet makkelijk om deel uit te maken van de perfecte Perzische familie. Ze wordt van geen enkele kant geaccepteerd. Haar familie weet niet dat ze biseksueel is en haar ex-vriendin Maxine kan niet begrijpen waarom ze hen dit niet vertelt. Zelfs de zesjarige jongens in haar filmklasje hebben teveel ADD om zich meer dan een seconde op haar te kunnen concentreren. Wanneer haar familie bekend maakt dat Shirin's broer is uitgehuwelijkt aan een Iraanse schone, begint Shirin te rebelleren door onder andere panseksuele escapades, terwijl ze probeert te achterhalen waar het mis is gegaan met Maxine.

Drama

Bizarre

Amerikaanse dramafilm over een Franse tiener die onderdak vindt bij een ondergrondse club in Brooklyn. Maurice is een mysterieuze, Franse jongen die net in New York woont. Hij heeft geen vrienden en geen onderdak. Na een toevallige ontmoeting geven twee meiden, Kim en Betty, hem een kamer en een baan in hun beroemde ondergrondse club, The Bizarre, maar z’n sinistere verleden blijft hem achtervolgen.

Drama

7 Minutes

Als de 55-jarige politieagent Jean zijn zoon Maxime en zijn vriendje Kevin dood aantreft in een hotelkamer, stort zijn wereld volledig in. Maxime stierf 7 minuten na zijn geliefde aan een overdosis GHB. Wat gebeurde er in die 7 minuten?