OUTtv Gids

Icon 6-04-2020
Drama

Bumblefuck USA

Bumblefuck USA

The Dog Hotel

Een derde van alle honden in het Verenigd Koninkrijk is te dik, dus hebben Matt en Leon een afslankprogramma ontwikkeld. Alfie is hun eerste deelnemer aan het zes weken durende programma. En Leon heeft ook een gezond hondenkoekje bedacht, maar hij is niet goed in de zakelijke kant van het gebeuren.

Reality

The Dog Hotel

Matt en Leon proberen deze keer Pip uit het asiel aan een baasje te helpen. Verder hebben we weer een nieuw idee om geld te verdienen: onderwaterfotografie. En ze nemen het personeel mee uit als bedankje.

RuPaul's Drag Race All Stars

Ru daagt de zes overgebleven queens uit om hun beste vrienden een make-over te geven en twee looks te creëren met een sterke familiegelijkenis. Omdat ze tot nog toe geen hoofdopdracht heeft gewonnen, besluit Naomi een groot risico te nemen door als man op de catwalk te verschijnen. Maar wat vindt de jury van deze gedurfde keuze? De gastjuryleden van deze week zijn Ellen Pompeo en Frances Bean Cobain.

The A-List Dallas

James neemt de schade op, na zijn ruzie met Phillip en probeert weer terug in de groep te komen. Dat gaat alles behalve makkelijk worden.

The A-List Dallas

Levi gaat meedoen aan een rodeo wedstrijd en Ashley organiseert een nieuwe 'fundraiser' waar hij bij aanwezig moet zijn. Ondertussen heeft hij ook nog een nieuw vriendje, die enorm veeleisend is. Kan hij dit allemaal wel combineren?

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran raakt een grote klant kwijt, omdat het stel haar een beetje te veel deed denken aan haarzelf en Peter. Dit leidt tot het verlies van haar verlovingsring en een grote ruzie met Peter.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Judi vinden Fran’s oude liefdesbrieven van Richard terug. Hij blijkt rijk, succesvol en single te zijn. Fran neemt contact met hem op en ze gaan op date. Richard huurt ook Peter in voor zijn project. Hij lijkt de perfecte man, maar Fran heeft een voorgevoel over hem.

Work Out

De klanten van Skylab hebben meer hulp nodig dan ooit om te herstellen van de vakantie. Tijdens het weekend loopt de spanning hoog op en Jessie en Rebecca belanden er middenin

Work Out

Jackie ontvangt de samples voor haar nieuwe kleding lijn, ze zijn echter onbruikbaar. Nu moet ze naar Indianapolis vliegen terwijl ze niets kan laten zien. En het werk op Sky Sport en Skylab gaat natuurlijk ook gewoon door.

Mobbed

Een 50-jarige vrouw wil haar langdurige vriendje een ultimatum stellen: trouwen of uit elkaar.

placeholder OUTtv
Amusement

Keur met Peren

In deze aflevering van Keur met Peren zitten radionamen Hannelore Zwitserlood, Jeroen Kijk in de Vegte en Evelien de Bruijn. Jeroen wordt door de twee dames warm gemaakt om zijn beroemde imitatie van Piet Paulusma uit de kast te trekken!

Thom's Warehouse

Kom op bezoek bij Thom's Warehouse. Thom portretteert zeven bekende gays met de nodige glitter en glamour. Wat zijn hun ambities? En wat voor opmerkelijke levens hebben ze geleid? Vandaag is Thom te gast bij Frans Molenaar

Queer Street

In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Best of Eurovision 2012

Best of Eurovision 2012

Drag Race Thailand

Na de dubbele eliminatie van vorige week mogen de zes overgebleven meiden deze week hun kookkunsten botvieren op een outfit die geïnspireerd is op een Thais gerecht.

Drag Race Thailand

De vijf overgebleven kandidaten mogen vragen beantwoorden van Thailands meest begeerde vrijgezel tijdens Snatch Game of Love.

Golden Gays

Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high-profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren en de beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat een bounce-app maken en samen met haar team wil ze iets terugdoen voor de gemeenschap van New Orleans door te helpen bij de bouw van een huis.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Na het succes op het muziekfestival wil Big Freedia nu ook een pop-uprestaurant openen. Ze krijgt hulp van haar familie en team Freedia, maar zodra het druk wordt, worden er fouten gemaakt.

Reality

The Dog Hotel

De honden en de jongens vechten uit wie de baas is in het hotel. Leon trekt z’n dansschoenen aan. En Matt en Leon hebben weer een nieuw idee: Daten met honden.

Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. De groep besluit om met Ash en Jess op dansles te gaan. Stuart wordt al snel het lievelingetje van de leraar, wat Freddie niet uit kan staan. Violet valt op een andere manier in de smaak bij de leraar.

placeholder OUTtv

Mr Gay Belgium 2020 - Persconferentie

Mr Gay Belgium 2020 - Persconferentie

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Boy Machine wordt gevraagd om mee te doen aan een liedjesfestival, maar de voorwaarden om eraan mee te doen zijn wat dubieus. Peder’s oude baas heeft een heel lucratief aanbod voor hem. En Jens verliest een dierbare vriend, waarna hij eindelijk toont wie hij werkelijk is.

Tales of the City

Als Mary Ann terugkomt van haar eerste avond als vrijwilliger bij het crisiscentrum, staat DeDe op haar te wachten om te zeggen dat ze op de hoogte is van haar verhouding met Beauchamp. Maar de geschrokken Mary Ann weet DeDe ervan te overtuigen dat ze geen interesse heeft in haar echtgenoot. Jon stelt Michael aan zijn rijke vrienden voor tijdens een chic diner, maar Michael voelt zich bij hen niet op zijn gemak. Edgar vertelt Anna dat hij niet lang meer heeft te leven.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Paradise Falls

The Happy Sad

Twee jonge stelletjes in New York: een zwart en homo en een blank en hetero. Als ze de grenzen van hun relaties verkennen, raken hun levens in elkaar verstrikt.