OUTtv Gids

Icon 10-04-2021

Queer as Folk USA

Voor een groep homoseksuele twintigers uit Pittsburgh, Pennsylvania, lijkt liefde een illusie, maar seks overal verkrijgbaar. Vooral voor Brain (Gale Harold), hoofd van een reclame-afdeling, die altijd op zoek is naar zijn volgende lustobject. Michael (Hal Sparks), die stiekem verliefd is op Brian, ondervindt veel irritatie aan zijn vriendschap met zijn losbandige metgezel. Michaels vrienden, Emmett (Peter Paige) en Ted (Scott Lowell) raden hem aan om anderen te gaan daten. Voor de ingang van de erotisch getinte club Babylon, gaat Brian aan de flirt met de 17 jarige student Justin (Randy Harrison) en neemt hem mee naar huis. Hun liefdesspel wordt verstoord door een telefoontje van de partner van Lindsey (Thea Gill), een lesbisch, oud klasgenootje van Brian, aan wie hij zijn zaad heeft gedoneerd om zwanger te worden. Lindsey is bevallen. Brian, Justin en Michael haasten zich naar het ziekenhuis om Brians zoon te zien. Brian raakt hier aardig van in de war. Later zullen Brian en Justin doorgaan waar ze mee begonnen waren.

Queer as Folk USA

Michael stelt Justin voor aan zijn moeder Debbie (Sharon Gless) die serveerster is in een lokaal eettentje. Michael word uitgenodigd door zijn collega’s van de Q Mart om wat te gaan drinken na het werk. Er is namelijk een collega, Tracy (Lindsey Connell) die hem wel ziet zitten. Hij kan niet wijgeren, want dat zou vragen oproepen bij zijn collega’s, die niet weten dat hij homo is. Brian wordt flink boos, als Lindsay en haar partner Melanie (Michelle Clunie) hem vragen een levensverzekering van één miljoen dollar af te sluiten voor de baby. Brian zoekt troost bij Michael en haalt hem weg bij zijn date met zijn collega’s. Ze gaan wat drinken. Ongelukkig genoeg treffen ze Justin in dezelfde bar. Brian smeert hem en Justin zoekt hem op in zijn appartement. Brian staat op het punt bezoek te krijgen van iemand die hij heeft ontmoet op het internet. Brian verteld Justin, dat hij niet op zoek is naar een relatie, alleen seks. Justin is gebroken en verlaat Brian.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Drama

Cuatro Lunas

Een Mexicaans drama uit 2015 van regisseur Sergio Tovar Velarde. Een sfeervol vierluik vol herkenbare verhalen over liefde en zelfacceptatie. Twee voormalige jeugdvrienden komen elkaar tegen en beginnen een stiekeme relatie. Dat wordt ingewikkeld als een van hen bang is dat de buitenwereld erachter komt. Twee andere mannen hebben al jaren een prima relatie, toch wordt die op de proef gesteld als er zich een derde aandient. Een oude familieman raakt geobsedeerd door een jonge mannelijke prostituee en zoekt naar geld om zich een ervaring met hem te veroorloven.