OUTtv Gids

Icon 24-08-2019

RuPaul's Drag Race All Stars

Het leukste spelprogramma is terug, ditmaal met een romantisch tintje! In Snatch Game doen de queens zoals gewoonlijk hun favoriete sterren na, maar dit keer om het hart te veroveren van een aantal bloedmooie vrijgezellen. Deze week nemen Olympisch freestyleskiër Gus Kenworthy en acteur Keiynan Lonsdale (Love, Simon) in de jury plaats.

RuPaul's Drag Race All Stars

Deze week moeten de queens hun improvisatietalent laten zien in het krankzinnige nieuwe rechtbankprogramma Jersey Justice, met Michelle Visage als rechter. Hoewel alle queens een goed gevoel hebben over hun acteerprestatie, vreest Manila dat haar beste vriendin Latrice onderaan belandt. De gastjuryleden van deze week zijn Zoë Kravitz en Erica Ash.

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. De jongens hebben een optreden op een veerboot naar Finland, maar Peder moet eigenlijk aanwezig zijn bij een vergadering met een belangrijke cliënt. Ondertussen is Jens aan de illegale lijm voor z’n pruik gekomen, vraagt Torkel aan Mange advies over vrouwen en ondervindt Mange dat hij misschien niet meer zo populair is bij de vrouwen.

Living a Lie

Meirions politieke carrière komt in gevaar wanneer hij een deal sluit met de Israëlische ambassadeur zonder het kabinet te vertellen wat deze deal precies inhoudt. Als Angharad erachter komt dat hij iedereen heeft voorgelogen, stelt ze hem een ultimatum.

Living a Lie

Na een vakantie in Amerika gaat Angharad weer aan het werk, maar ze kan niet rekenen op een warm welkom. Ed is woedend dat ze Meirion heeft laten gaan om haar gezin te beschermen. Ondanks haar eerlijkheid en belofte om Meirion met rust te laten, heeft Owain er nog steeds grote moeite mee om Angharad te vertrouwen. Tom heeft nog altijd een affaire met Aled, maar hij besluit hem te vertellen dat Lowri zwanger is van zijn kind.

placeholder OUTtv

Queer as Folk UK

Queer as Folk UK

Drama

Suicide Room

Poolse dramafilm over een jongen die zich verloren voelt in de echte wereld en zich verliest in een virtuele wereld. Dominik Santorski is een gevoelige, eenzame tiener en de zoon van rijke, ambitieuze ouders. Na een vernederende gebeurtenis op school sluit Dominik zichzelf op in z’n kamer. Dan ontmoet hij een suïcidaal meisje op het internet en ze krijgen al snel een emotionele en intellectuele band. Na verloop van tijd verliest Dominik het contact met de echte wereld en raakt bezeten van een virtuele werkelijkheid.