OUTtv Gids

Icon 15-11-2019

The Fashion Hero

The Fashion Hero

The Fashion Hero

The Fashion Hero

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Er komen twee grote shows aan waar Freedia nieuwe muziek wil laten horen, dus het hele team werkt hard om de choreografie onder de knie te krijgen. Als een show geannuleerd wordt, trekt Freedia ten strijde. Ondertussen heeft Tootie een jong meisje onder haar hoede genomen om haar te helpen zelfverzekerder te worden.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft het moeilijk nu ze aangeklaagd is door de overheid, maar om haar gedachten te verzetten, gaat ze haar eigen eetkraam runnen op een festival.

placeholder OUTtv
Amusement

Keur met Peren

Annette Barlo, Koos van Plateringen en Boris Dittrich worden ondervraagd door Eddy. Hoe ervaarde Koos zijn geaardheid tijdens zijn jeugd? En heeft Eddy wel eens geprobeerd om aan te pappen met Boris?

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De huisgenoten zijn in LA. Victoria heeft een gastrol in een soap en haar tegenspeler is haar rivale Susan Lucci. Victoria baalt ervan dat haar aartsrivale alles aan haar rol verandert. Joy ontmoet een oude vlam op de set. Hij heeft haar gedumpt en niets meer van zich laten horen. Ze gaat de confrontatie aan. Melanie probeert haar huis in LA te verkopen, terwijl Elka alles op alles zet om Robert Redford te ontmoeten.

The Switch

Sü organiseert een dubbele date en koppelt Chris aan de mysterieuze Isabelle die ze bij Doomball heeft ontmoet. De avond verloopt redelijk kalmpjes, totdat de ober de rekening komt brengen...

The Fashion Hero

The Fashion Hero

The Fashion Hero

The Fashion Hero

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft het moeilijk nu ze aangeklaagd is door de overheid, maar om haar gedachten te verzetten, gaat ze haar eigen eetkraam runnen op een festival.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia bereidt zich voor om naar de rechtbank te gaan en de media onder ogen te komen. Ondertussen is Flash naar Michigan afgereisd om z’n familie te ontmoeten en te zien waar zijn vader werd neergeschoten.

Drama

Triangle

Phallon neemt wraak op Clint door een sekstape te maken waarop hij is te zien met een man. Victor is bereid Ashton en Kiko te laten gaan als hij hoort dat Winston hem het geld wil betalen dat Ronnie hem schuldig is en haar schuilplaats bekendmaakt.

placeholder OUTtv

Nog 10 Minuten

Nog 10 minuten voordat bar dichtgaat. Rodrigo heeft nog steeds geen date gevonden. Wat nu?

Holebikort op OUTtv: MeTube: August Sings Carmen 'Habanera'

De liefde is een rebelse vogel maar zo rebels had Georges Bizet het wellicht niet bedoeld.

Drama

Shorts Night: Tied Down

De angst voor het hebben van een relatie uit zich op schrikbarende manieren bij een jonge vrouw.

Romance

Short: Papa's Prince

Het 7-jarige meisje Viv vertelt aan haar vriendje Henry in een sprookje hoe haar vaders elkaar ontmoet hebben. Henry is benieuwd hoe het zou zijn als zijn favoriete actiefiguur eruit ziet als partner van één van haar vaders.

Drama

One on One

Alex en Trevor zijn een gelukkig stelletje, maar anders dan Alex loopt Trevor niet graag te koop met zijn geaardheid, uit angst voor het oordeel van anderen. Trevor is er dan ook niet blij mee als Alex hen wil opgeven voor een cursus Weense wals.

Raw

Bobby dwingt Jojo om te kiezen tussen een nieuw leven met hem in Londen bij Dylan blijven in Dublin. Shane besluit dat hij het gedrag van Geoff niet langer kan tolereren en Ray krijgt onaangenaam bezoek van een oude compagnon.

Drama

Suicide Room

Poolse dramafilm over een jongen die zich verloren voelt in de echte wereld en zich verliest in een virtuele wereld. Dominik Santorski is een gevoelige, eenzame tiener en de zoon van rijke, ambitieuze ouders. Na een vernederende gebeurtenis op school sluit Dominik zichzelf op in z’n kamer. Dan ontmoet hij een suïcidaal meisje op het internet en ze krijgen al snel een emotionele en intellectuele band. Na verloop van tijd verliest Dominik het contact met de echte wereld en raakt bezeten van een virtuele werkelijkheid.