OUTtv Gids

Icon 24-05-2022
placeholder OUTtv

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

placeholder OUTtv

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

The A-List: Dallas 107

James neemt de schade op, na zijn ruzie met Phillip en probeert weer terug in de groep te komen. Dat gaat alles behalve makkelijk worden.

Hotel Secrets with Richard E Grant 201

In het tweede seizoen van Hotel Secrets neemt Richard E. Grant je mee op een trip langs de meest exclusieve hotels over de hele wereld. De reis begint in Miami, waar alles draait om strand, celebrities, uitgaan en sex. Hoe werd Miami Beach de iconische plek die het is?

Shade: Queens of NYC 105

Onder druk van Marti en Chelsea besluit Tina om haar travokleren naar een opslagruimte te verhuizen omdat ze zoveel spullen heeft in haar appartement. Maar Tina heeft er grote moeite mee om afscheid te nemen van haar dierbare spullen. Ondertussen begeven Holly en Brita zich op het liefdespad.

Documentaire

Gay Positive

In Gay Positive worden de controverses rond bloeddonatie door homo's in de VS belicht.

Back to Corsica 102

Andréa gaat samen met Marie-Luce naar haar ouderlijk huis voor een doopfeest. Wat een gezellige gebeurtenis zou moeten zijn, loopt uit op een groot drama als Andréa weer eens ruzie krijgt met haar dominante broer Petru Anto, die liefdesverdriet heeft.

F**king Adelaide 102

Wanneer Emma en Eli stiekem haar spullen verbranden, besluit Kitty ergens anders te gaan wonen.

My Life is a Telenovela 103

Liliana heeft genoeg van alle ruzies en besluit een etentje te organiseren om iedereen de kans te geven om het bij te leggen. Maar het loopt al snel uit de hand als Sissi over Adriana's dochter begint en valse opmerkingen maakt over haar relatie met acteur Jorge Salinas.

Drag SOS 106

In dit hartverwarmende en hilarische make-overprogramma reist de dragfamilie Gorgeous door het land om op zoek te gaan naar mensen die dringend behoefte hebben aan een dosis glamour.

#Luimelia 304

Luisita en Amelia zijn flink in de war als blijkt dat ze een triootje hadden met hun vriendin Maru. Geen van beiden weet wat er precies is gebeurd.

#Luimelia 305

Terwijl Amelia op theatertoer is, zit Luisita met een gebroken been en bespioneert ze de twee dames tegenover hen weer.

#Luimelia 306

Tijdens een uitstapje met hun familie en vrienden merken Luisita en Amelia dat ze eindelijk klaar zijn om de volgende stap in hun relatie te zetten.

Drama

The Way He Looks

De jonge, blinde tiener Leonardo probeert een zelfstandig leven te leiden, maar heeft te kampen met over-beschermende ouders. Zijn dagelijks leven, de vriendschap tussen hem en zijn beste vriendin Giovana en de manier waarop hij de wereld aanschouwt, veranderen drastisch met de komst van de nieuwe klasgenoot Gabriel. Terwijl Giovana jaloers naar de twee nieuwe vrienden kijkt groeit de aantrekkingskracht tussen de twee jongens.