OUTtv Gids

Icon 22-02-2020

Drag Race Thailand

In deze aflevering daagt Art de dertien overgebleven queens uit om zich van hun kleurrijkste kant te laten zien op de catwalk. De gastjuryleden zijn fotograaf Nat Prakopsantisuk en actrice Sonia Pim Couling.

placeholder OUTtv

Big Freedia

Het is Mardi Gras in New Orleans en Freedia mag eindelijk aan de grootste parade deelnemen, ook gaat ze eindelijk een show geven met haar nieuwe dansers. En Freedia’s toekomst wordt voorspeld door een voodoopriester.

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Terwijl ze bezig is met een klus voor haar baas, privédetective Bob, komt Joy een oude vlam tegen. Victoria probeert haar verdriet over Emmet’s arrestatie te vergeten en doet dat door woordvoerster voor de Nierstichting te zijn op TV. Maar voor ze het doorheeft, doet ze wel een heel gulle donatie.

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Het is Wilbur’s eerste verjaardag en de dames proberen een speciaal cadeau voor hem te maken. Ondertussen denken Melanie en Alec erover na hoe het zou zijn om samen kinderen te hebben.

Golden Gays

Sandy krijgt bezoek van haar vriendin Sussy uit L.A., en gaat mee op huizenjacht in Palm Springs, en daarna het nachtleven in. De ruzie tussen Robert en Louise duurt voort, ook als Robert door modeontwerper Marc Joseph wordt uitgenodigd als model tijdens een show. Helaas loopt de show enigszins anders dan Robert had gedacht. Valya probeert Sandy te overtuigen van haar kunnen als trainer, helaas is de yoga en Zen niets voor Sandy, en sleept ze Valya mee naar iets heel anders.

Reality

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de derde aflevering gaat Robert op twee dates met een aantal mannen. Een deelnemer maakt een einde aan een feestje, en een ander neemt een moeilijke beslissing. De dassenceremonie heeft een gespannen sfeer.

Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Freddie heeft een nieuwe jas nodig voor een Doctor Who fanclub-bijeenkomst. En Ash vraagt hulp bij het heroveren van zijn ex-vriendin. Maar waarom denkt iedereen dat Stuart vreemdgaat?

Drag Race Thailand

Deze week staat helemaal in het teken van Thailand. Art daagt de meiden uit om twee looks te creëren waarbij ze van een lelijk eendje in een mooie zwaan veranderen.

placeholder OUTtv

Big Freedia

Freedia heeft een lied opgenomen voor de reclamespot van een plaatselijke advocaat, en het is een hit. Als ze de voodoopriester weer bezoekt, beweert hij dat Devon vreemdgaat.

The Good Buy Girls

Ping neemt Brook en Tara mee naar Chinatown. Hier vinden ze keukenspullen die ze willen testen. Dat doen ze samen met chefkok Fabio. Ondertussen bereidt Grant zich op zijn eigen manier voor op zijn promotie.

The Good Buy Girls

Brook en Tara zetten een advertentie om hun nieuwe product te zoeken. Ze vinden iets, maar vanwege de naam wil Art niet dat ze dit product presenteren op TV. Ondertussen bedenken Grant en Marlene een eigen sieradenlijn.

RuPaul's Drag Race All Stars

In deze aflevering daagt Ru de All Stars uit om auditie te doen voor de nieuwe meidengroep Henny, samen met Drag Race-legende Stacy Layne Matthews. De gastjuryleden van deze week zijn countryzangeres Kacey Musgraves en r&b-ster Ciara.

The A-List Dallas

Ontmoet onze Texaanse A-listers, Chase, Philip, James, Taylor en Levi, in deze eerste aflevering van The A-List Dallas.

The A-List Dallas

Taylor en Levi besluiten om hun relatie nog een kans te geven, maar houden dit geheim voor de groep. Ze houden echter geen rekening met de combinatie James en alcohol.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran wil avontuurlijker zijn en wordt verliefd op een visser, maar Peter is sceptisch over of ze wel bij elkaar passen.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Iedereen is bij Fran thuis om naar Judi’s reclame te kijken. Dan vraagt Fran wat voor Peter de aanleiding was om na een huwelijk van achttien jaar uit de kast te komen en iedereen vertelt zijn herinneringen aan de dag van z’n coming-out.


The Road to Eurovision

Het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam komt steeds dichterbij. Met diverse gasten kijkt OUTtv alvast vooruit. In The Road to Eurovision 2020 komen alle aspecten van het Songfestival aan bod: van showstelende jurken tot al het werk dat achter de schermen wordt verricht.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. Joy’s romance met George neemt een verrassende wending. En Elka krijgt bezoek van haar tweelingzus, terwijl Victoria en Melanie proberen om Artie aan de vrouw te krijgen.

Queer as Folk USA

Ben zakt in elkaar, terwijl hij een lezing geeft op de universiteit en hij wordt opgenomen. Wakend bij zijn bed probeert Michael sterk te zijn, maar in een moment van twijfel belt hij Brian, die hem geruststelt. Oom Vic vertelt Debbie het nieuws over Ben, en ze is gekwetst en boos over het feit dat Michael het haar niet zelf vertelt heeft. Ze gaat naar het ziekenhuis, maar Michael is niet in Ben's kamer. Wanneer ze weer wil gaan, vraagt Ben haar te blijven. Ze praten met elkaar, totdat Ben in slaap valt. Wanneer Michael terugkomt ziet hij dat Debbie de hand van Ben beethoudt.

Justin heeft een romantische picknick met Ethan op de vloer van Ethan's appartement. Justin probeert de idyllische scène na te doen met Brian, maar Brian wil liever gaan stappen in Babylon. In plaats van met Brian mee te gaan, gaat Justin terug naar Ethan waar ze de liefde bedrijven.

Bij het vertegenwoordigen van Emmett tegenover de familie Schickel, dreigt Melanie de afscheidsvideo van George aan Emmett vrij te geven aan de pers. Een Schickel advocaat (John Neville - "The X-Files") geeft een aanbod van 1 miljoen dollar, afhankelijk van Emmett's ondertekening van een verklaring waarin staat dat hij geen relatie had met George. Tegen het advies van Melanie in, weigert Emmett het document te ondertekenen en scheurt de cheque kapot.

Queer as Folk USA

Een avond bowlen voor Debbie, Carl Horvath, andere agenten en hun vrouwen leidt tot een uitdaging: agenten versus homo's in een bowling wedstrijd. De politie wint met een pin verschil en Debbie en het homo-team gaan naar Woody's om hun bijna overwinning te vieren. Horvath verrast iedereen wanneer hij aankomt bij de verliezers om ze te feliciteren voor hun heldhaftige inspanningen. Als reactie op het commentaar dat Debbie Horvath niet dichtbij laat komen, pakt ze hem op zijn mond waar iedereen bij is, tot grote walging van Michael.

Michael ziet Justin en Ethan met elkaar zoenen op straat. Hij besluit Brian hierover in te lichten. Dit terwijl Ben vindt dat hij zich niet met hun relatie moet bemoeien.Brian reageert onverschillig. Ted realiseert zich dat pornografie hem niet meer stimuleert nu dat hij inmiddels zijn eigen bedrijf heeft in deze industrie. Emmett suggereert dat Ted misschien meer behoefte heeft aan een relatie die zich meer concentreert op liefde en tederheid dan op seks.

Met de verwachting wederom een menage à trois te hebben, gaat Leda naar Melanie en Lindsay's slaapkamer. Omdat Melanie en Lindsay de ervaring niet willen herhalen, zijn ze blij wanneer Gus begint te huilen. Later leggen Melanie en Lindsay uit dat er geen ruimte in hun relatie is voor een derde persoon, en met de zolder studio voltooid, vertrekt Leda op haar motorfiets.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat een bounce-app maken en samen met haar team wil ze iets terugdoen voor de gemeenschap van New Orleans door te helpen bij de bouw van een huis.

placeholder OUTtv

Mr Gay Belgium 2020 - Castingday

Mr Gay Belgium 2020 - Casting day

placeholder OUTtv

Luft

Luft