OUTtv Gids

Icon 4-08-2020

The Fashion Hero

De kandidaten gaan terug naar de basis voor hun eerste opdracht. Daarna moeten ze uit hun comfortzone stappen en het podium opgaan voor de tweede opdracht.

Work Out

Het gaat steeds beter met Skylab. De klanten zijn tevreden over de trainers en hun aantallen nemen toe. Jackie realiseert zich wel hoe kwetsbaar ze is en daarom gaat ze in therapie. Daar krijgt ze het advies om minder te werken en socialer te zijn. De andere trainers zijn alleen niet te spreken over het feit dat ze vooral socialer wordt met Rebecca.

The Jaquie Brown Diaries

Jaquie reageert op een internetforum dat geheel aan haar gewijd is. Dat brengt een reeks van gebeurtenissen op gang die haar zo weer op pad van zelfvernietiging brengen.

Documentaire

Becoming Penny

Becoming Penny volgt transgender Penny Panagi na haar besluit om een geslachtsoperatie te ondergaan. Aan de hand van haar eigen woorden en die van vrienden, familie en haar ex-vriendin onderzoekt de documentairemakers welke motieven er achter Penny’s besluit liggen om van geslacht te veranderen.

Reality

Brave New Girls

Canadese realityserie over Jenna Talackova, een transgender vrouw die beroemd werd nadat ze was gediskwalificeerd in de Miss Universe-verkiezing vanwege haar identiteit. Jenna is op weg naar Hollywood om auditie te doen voor een actiefilm. Maar haar avontuur begint meteen met een fikse tegenslag. Haar bagage raakt zoek op het vliegveld, waardoor ze niet alleen zonder kleding zit, maar ook zonder haar oestrogeenpillen. Hierdoor is Jenna niet in staat om zich te concentreren op haar werk en ze vreest dat de auditie rampzalig zal verlopen.

placeholder OUTtv

Cowgirl Up

Het is tijd voor het laatste onderdeel van de wedstrijd: de Pony Express Race. De drie teams maken een tocht door de woestijn. Wie als eerste bij het kamp is, wint deze ronde.

David Tutera's CELEBrations

David Tutera's CELEBrations

Queer Street

In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Queer Street

In deze aflevering van Queer Street maken we kennis met de heren de Village Spartans, het homorugbyteam van Manchester. Ze vertellen over de hechte band die de spelers met elkaar hebben en de avonturen die ze meemaken tijdens sportevenementen over de hele wereld. We krijgen ook een kijkje in het leven van Dave, een gelukkig getrouwde man die er al jaren van droomde om als travestiet de straat op te gaan maar er nooit voor durfde uit te komen. Twaalf jaar geleden zette hij eindelijk de stap om als Paula Burns op stap te gaan in Canal Street. Volgens zijn echtgenote is hun huwelijk er sindsdien alleen maar op vooruitgegaan.

RuPaul's Drag Race All Stars

De All-Stars spelen in een “vervolg film” over het seksleven van NYC-singles en de actrices die ze spelen. De gast juryleden zijn deze week: ontwerper Jason Wu en Felicity Huffman.

Shear Genius

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius worden de zeven overgebleven stylisten weer stevig op de proef gesteld. In de knipklus van deze week worden de kappers uitgedaagd om zeven krullenbollen onder handen te nemen en te voorzien van een opgeknipt bobkapsel. Maar er zit een addertje onder het gras: de stylisten moeten het haar knippen terwijl het helemaal droog is. Omdat April een hekel heeft aan bobkapsels, gaat ze heel eigenwijs haar eigen gang. De eliminatieopdracht staat deze week in het teken van de jaren 40. Zeven vrouwen nemen een videoboodschap op voor hun echtgenoten die in het leger dienen. Om het wat pikanter te maken, willen ze er graag uitzien als echt pin-upgirls uit de jaren 40.

placeholder OUTtv

Ballen

Short van Janne Schmidt (2017). Student Teun (22) heeft zaadbalkanker en moet zijn studentenwoning inruilen voor zijn ouderlijk huis omdat hij gaat beginnen met chemokuren. Teuns huisgenoten hebben een afscheidsdiner georganiseerd voor hun goede vriend. De avond begint gezellig, maar al snel lopen de emoties hoog op. Dan stelt één van Teuns huisgenoten een gewaagde actie voor om de avond alsnog te redden.

Fire Island

Realityserie over zes homo's die een zomerhuisje delen op Fire Island. Danser en choreograaf Khasan Brailsford nodigt zijn vijf beste vrienden uit om samen de zomer door te brengen in een luxe strandhuis op Fire Island. De sympathieke knuffelbeer Justin biedt de eerste avond meteen aan om een familiediner te bereiden terwijl de anderen het eiland verkennen en alvast gaan feesten. Maar hij is erg teleurgesteld als al zijn huisgenoten veel te laat thuiskomen. De volgende dag loopt de spanning tussen de mannen hoog op wanneer Patricks vrienden zich ongepast gedragen op de barbecue.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze eerste aflevering bestaat het panel uit Ross Mathews, Carson Kressley, Michelle Visage, Katya, Todrick Hall en Amber Rose.

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Queer Street

In deze aflevering maken we kennis met de 24-jarige Remus, die ervan droomt om als DJ aan de slag te kunnen bij het gerenommeerde radiostation Salford City Radio. Hij is een echt feestbeest en laat de kijker zien hoe zijn wilde stapavonden eraan toegaan. Daarnaast ontmoeten we Misty Chance, een travo die al meer dan vijftien jaar in verschillende cafés en discotheken optreedt. Omdat ze fulltime als travestiet werkt, neemt ze elke klus aan die ze kan krijgen. Zo kan ze prima rondkomen en blijft haar werk afwisselend.

Queer Street

In deze aflevering maken we kennis met de vriendengroep Ryan, Lewis en Tyler, die elkaar hebben ontmoet op de universiteit en sindsdien onafscheidelijk zijn. De uit Californië afkomstige Tyler vertelt over zijn ervaringen in Manchester en hoe deze stad verschilt van zijn geboorteplaats in de VS. Ryan en Lewis zijn goede vrienden, maar langzaam bloeit er iets moois tussen hen op. Daarnaast gaan we terug in de tijd met Kevin en Wendy, die ons vertellen over het nachtleven van Manchester in de roerige jaren 90.

RuPaul's Drag Race All Stars

In de grote finale van RuPaul's Drag Race All Stars 4 moeten de queens een eigen couplet schrijven voor de remix van Ru's nummer Super Queen en een spetterend dansoptreden geven. De winnaar krijgt een plekje in de Drag Race Hall of Fame, een kroon en een scepter, en een geldbedrag van 100.000 dollar.

Shear Genius

In deze aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de zes overgebleven kandidaten weer stevig op de proef gesteld. In de knipklus van deze week moeten de stylisten een geometrische vorm in het kapsel van hun Aziatische klant verwerken. Daarvoor moeten ze de techniek van het precisieknippen toepassen. Voor de eliminatieopdracht nemen de stylisten een aantal actrices onder handen. Ze moeten maar liefst twee verschillende looks creëren voor een fotoshoot waarbij nieuwe portretfoto’s worden gemaakt voor het portfolio van de actrices. De kapsels die de stylisten moeten ontwerpen moeten bij de rol passen waarvoor hun klant auditie doet. Het gastjurylid van deze week is Kevin Mancuso, creatief directeur van Nexxus.

The Good Buy Girls

Brook en Tara testen deze week een middeltje uit dat ervoor zorgt dat je make-up niet kan uitlopen. Ondertussen kookt Ping een grootste Chinese maaltijd voor het team.

Fire Island

Justin kan niet wachten om het weekend op Fire Island door te brengen met zijn vriendje Austin. Nu hij erbij is, voelt Justin zich een stuk zelfverzekerder. Khasan besluit eveneens zijn vriendje Jason uit te nodigen, maar hij is bang dat Jorge zich verwaarloosd gaat voelen. De groep gaat 's avonds naar een ondergoedfeest, maar Cheyenne voelt zich niet prettig tussen al die halfnaakte mannen nu hij net een nieuwe vriend heeft. De volgende dag exposeert Justin zijn tekeningen in een plaatselijke galerie. Alle huisgenoten komen een kijkje nemen, met uitzondering van Cheyenne, die liever bij z'n vriendje Kyle wil zijn.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Carson Kressley, Michelle Visage, Todrick Hall, Detox, Michelle Buteau en Kristen Johnston.

Shade: Queens of NYC

Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het Ali Forney Center en schakelen de hulp in van diverse queens en Broadwaysterren. Maar de stress die erbij komt kijken, zet hun huwelijk flink onder druk.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Carson Kressley, Michelle Visage, Ross Mathews, Todrick Hall, Raven en Jeannie Mai.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Carson Kressley, Michelle Visage, Todrick Hall, Trixie Mattel, Mindy Cohn en Daniel Franzese.

Drag Race Thailand

De zes overgebleven queens moeten een fitnessles geven aan een groep bejaarden en samen met een familielid of vriend een superheldenlook creëren op de catwalk.

Drag Race Thailand

Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Drama

Holding the Man

Australische dramafilm uit 2015. Timothy ontmoet op vijftienjarige leeftijd John, een rugbyspeler. Het is gelijk liefde op het eerste gezicht. Het stel is onafscheidelijk. Samen overwinnen zij alle tegenslagen die het leven hun kant op gooit: discriminatie, jaloezie, verleiding en zelfs verlies. Deze overwinningen lijken hun liefde onverwoestbaar te maken. Toch dreigt er één ding te zijn wat hun liefde voor elkaar niet kan waarborgen…