OUTtv Gids

Icon 26-09-2021

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Comedy

Another Gay Sequel

Andy, Nico, Jarod, en Griff komen bij elkaar op een homoresort in Fort Lauderdale, Florida. Ze doen daar mee aan een wedstrijd genaamd 'Gays Gone Wild'. Dit blijkt niet zomaar een wedstrijd te zijn, het gaat allemaal om de seks. De liefde bewijst het moeilijkste conflict te zijn die de jongens tegenkomen tijdens deze wedstrijd.

Drama

Jongens

Een Nederlandse drama uit 2013. Jongens vertelt over Sieger, een sportieve wat gesloten jongen die tijdens de zomervakantie de liefde ontdekt. Die blijkt heel anders te zijn dan hij altijd dacht. Sieger traint samen met zijn beste vriend Stef in een nieuw atletiekteam voor het NK estafette. Tijdens die trainingen ontmoet Sieger de intrigerende, onvoorspelbare Marc. De vriendschap die zich tussen hun ontwikkelt, lijkt ‘normaal’, maar stiekem voelt Sieger meer voor Marc en hij raakt in een eenzaam gevecht met zichzelf als blijkt dat Marc ook verliefd op hem is. Sieger kan steeds minder zijn gevoelens voor Marc ontkennen. Pas als hij Marc verliest omdat hij geen keuze maakt, ontdekt Sieger dat hij zijn hart moet volgen. Jongens van Mischa Kamp is een zomerse film over verliefdheid.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Als het dak van Frantastische Flora begint te lekken, besluit Fran om Peter’s plek in het familiegraf te verkopen om het dak met dat geld te laten repareren. Dori en Peter zijn hier echter erg kwaad om, dus probeert Fran het terug te kopen.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran maakt zich zorgen om haar vader als hij een beetje vergeetachtig lijkt te worden en daarna plots een motor koopt.

placeholder OUTtv

Meijt. In gesprek met…

Meijt. In gesprek met…

Drag Race Thailand

Start your engines! Drag Race Thailand is weer terug. Veertien queens staan te popelen om de strijd met elkaar aan te gaan en de kroon in de wacht te slepen. In deze eerste aflevering daagt Art de meiden uit om maar liefst twee looks op de catwalk te presenteren. Wie zal als eerst het veld moeten ruimen?

Living a Lie

Tijdens de tussentijdse verkiezingen gaan de Demoraten en Nationalisten keihard de strijd met elkaar aan, maar geen van beide partijen is sterk genoeg voor Matthew Desmond, een eenmansfractie uit het kamp van Rhiannon. Ondertussen probeert Tom de ideale echtgenoot voor Lowri te zijn, maar hij komt Aled voortdurend tegen.

Romance

Kiss Me

Mia en Frida komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia ’s vader gaat trouwen met de moeder van Frida, waardoor ze (stief)zussen worden. Te midden van de champagne en hapjes kruisen hun blikken. Beide vrouwen merken onmiddellijk hoe zeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Maar, er is wel een klein probleempje… Mia is zelf net verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en staat op het punt te trouwen.