OUTtv Gids

Icon 21-01-2020

Heading Out

In deze comedyserie krijgt dierenarts Sara van haar vrienden een ultimatum opgelegd: Ze moet tegenover haar ouders uit de kast komen, anders doen zij het voor haar.

The Jaquie Brown Diaries

Jaquie Brown is blij met haar functie als komische noot in het programma "McHuntly at Seven". Maar wanneer er een knappe Indiaanse vrouw wordt aangenomen om hetzelfde te doen, merkt ze dat ze slecht scoort bij minderheden. Omdat ze geen concurrentie dult, probeert ze daar wat aan te doen.

Thom's Warehouse

Kom op bezoek bij Thom's Warehouse. Thom portretteert zeven bekende gays met de nodige glitter en glamour. Wat zijn hun ambities? En wat voor opmerkelijke levens hebben ze geleid? Vandaag is Thom te gast bij spelbedenkers én partners Jan Meulendijks en Bart Schuil

Queer Street

In deze aflevering maken we kennis met de 24-jarige Remus, die ervan droomt om als DJ aan de slag te kunnen bij het gerenommeerde radiostation Salford City Radio. Hij is een echt feestbeest en laat de kijker zien hoe zijn wilde stapavonden eraan toegaan. Daarnaast ontmoeten we Misty Chance, een travo die al meer dan vijftien jaar in verschillende cafés en discotheken optreedt. Omdat ze fulltime als travestiet werkt, neemt ze elke klus aan die ze kan krijgen. Zo kan ze prima rondkomen en blijft haar werk afwisselend.

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Victoria is boos op de luie werkster Jacki. Joy wordt verliefd op een man die Rick Springfield zegt te zijn, tot ze achter de waarheid komt. Melanie is haar nieuwe vriend, professor Donald, zat. En Elka en haar vriendin Mamie schrijven een hoorspel, maar de twee zijn het oneens met elkaar. Als iedereen van de politie binnen moet blijven vanwege een klopjacht lopen de irritaties al snel hoog op.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De dames regelen dates voor elkaar voor hun traditionele verjaardagsfeest. Alle mannen lijken perfect te zijn, maar allemaal blijken ze een rare eigenschap te hebben.

Golden Gays

Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high-profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren en de beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Reality

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de tweede aflevering gaat Robert op twee dates en bouwt hij een sterke band op met één van hen. Een van de kandidaten voelt zich gepest en pakt zijn koffers. De dassenceremonie krijgt een onverwachte wending.

Fire Island

Realityserie over zes homo's die een zomerhuisje delen op Fire Island. Danser en choreograaf Khasan Brailsford nodigt zijn vijf beste vrienden uit om samen de zomer door te brengen in een luxe strandhuis op Fire Island. De sympathieke knuffelbeer Justin biedt de eerste avond meteen aan om een familiediner te bereiden terwijl de anderen het eiland verkennen en alvast gaan feesten. Maar hij is erg teleurgesteld als al zijn huisgenoten veel te laat thuiskomen. De volgende dag loopt de spanning tussen de mannen hoog op wanneer Patricks vrienden zich ongepast gedragen op de barbecue.

Shear Genius

In deze aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de zes overgebleven kandidaten weer stevig op de proef gesteld. In de knipklus van deze week moeten de stylisten een geometrische vorm in het kapsel van hun Aziatische klant verwerken. Daarvoor moeten ze de techniek van het precisieknippen toepassen. Voor de eliminatieopdracht nemen de stylisten een aantal actrices onder handen. Ze moeten maar liefst twee verschillende looks creëren voor een fotoshoot waarbij nieuwe portretfoto’s worden gemaakt voor het portfolio van de actrices. De kapsels die de stylisten moeten ontwerpen moeten bij de rol passen waarvoor hun klant auditie doet. Het gastjurylid van deze week is Kevin Mancuso, creatief directeur van Nexxus.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia is in LA voor haar Just Be Free-tour en ze gaat praten met nieuwe producers om verder te komen met haar carrière en ze gaat een van haar idolen ontmoeten, Faith Evans.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De dames regelen dates voor elkaar voor hun traditionele verjaardagsfeest. Alle mannen lijken perfect te zijn, maar allemaal blijken ze een rare eigenschap te hebben.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. Victoria is gevraagd om schoenen te ontwerpen voor een modeshow. Joy en Melanie gaan de schoenen showen, maar er is een pijnlijk probleem. Ondertussen begint Joy te daten met George, hij is de perfecte man afgezien van het feit dat hij stervende is.

Golden Gays

Sandy heeft Sussy het huis uitgetrapt en wil haar overtuigen dat ze eens moet settelen. Vervolgens regelt ze een blind date die leidt tot ongekende hoogtes. Ondertussen probeert Robert zijn relatie met Patrick een nieuwe vlam te geven met een robbertje woestijncrossen. Tijdens het paardrijden ontmoet Valya Jacqueline en ze blijken veel gemeen te hebben, maar valt Jacquie wel op vrouwen?

Reality

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de derde aflevering gaat Robert op twee dates met een aantal mannen. Een deelnemer maakt een einde aan een feestje, en een ander neemt een moeilijke beslissing. De dassenceremonie heeft een gespannen sfeer.

Fire Island

Justin kan niet wachten om het weekend op Fire Island door te brengen met zijn vriendje Austin. Nu hij erbij is, voelt Justin zich een stuk zelfverzekerder. Khasan besluit eveneens zijn vriendje Jason uit te nodigen, maar hij is bang dat Jorge zich verwaarloosd gaat voelen. De groep gaat 's avonds naar een ondergoedfeest, maar Cheyenne voelt zich niet prettig tussen al die halfnaakte mannen nu hij net een nieuwe vriend heeft. De volgende dag exposeert Justin zijn tekeningen in een plaatselijke galerie. Alle huisgenoten komen een kijkje nemen, met uitzondering van Cheyenne, die liever bij z'n vriendje Kyle wil zijn.

Shear Genius

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de vijf overgebleven haarstylisten weer flink op de proef gesteld. De knipklus van deze week staat geheel in het teken van een specifiek haartype: kroeshaar. Omdat Brig geen ervaring heeft met kroeshaar besluit ze zich door de opdracht heen te bluffen. Voor de eliminatieopdracht moeten de deelnemers de styling verzorgen van de gasten van een exclusief evenement ter gelegenheid van het nieuwe album van singer-songwriter Estelle. Ze vertelt dat het thema van het album is gebaseerd op de mode van de jaren 60 en 70. Aan de stylisten de taak om een haarstijl te ontwerpen waarin dat thema duidelijk naar voren komt.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat haar Just Be Free-tour afsluiten op Voodoo Fest in New Orleans en ze heeft iets groots gepland. Maar ze moet ook nog een beslissing nemen over haar vriend Devon die is vreemdgegaan.

Buitengewoon Chiel

De Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten-Torres is elke dinsdag te bewonderen in zijn eigen realityserie ‘Buitengewoon Chiel’. Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

Maatschappij

Homophobia

Franse korte film tegen homofobie. De romantische avond van superheld Fusion Man en z’n vriend wordt verstoord door een gevaarlijke schurk.

Shade: Queens of NYC

Holly Box-Springs schakelt de hulp in van Tina Burner voor haar deelname aan het allerlaatste seizoen van Paige Turners So You Think You Can Drag. Maar Tina weigert Holly te helpen omdat ze Paige Turner niet kan uitstaan. Ondertussen schrijft Marti zich in voor Drag Queen Story Hour om zijn echtgenoot te laten zien dat hij goed met kinderen kan omgaan en een geweldige vader zou zijn.

Drag Race Thailand

De zes overgebleven queens moeten een fitnessles geven aan een groep bejaarden en samen met een familielid of vriend een superheldenlook creëren op de catwalk.

Drag Race Thailand

Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Mosquita Y Mari

Als Yolanda haar nieuwe buurmeisje Mari ontmoet ziet ze alleen hun verschillen. Als enig kind van immigrantenouders is haar enige zorg goede cijfers te halen. Mari daarentegen is streetwise en moet juist helpen om haar familie het hoofd boven water te laten houden. Ondanks de verschillen worden ze al snel closer. Als Mari van school dreigt te worden gestuurd, besluit Yolanda Mari te helpen door haar bijles te geven. Ze raken steeds hechter bevriend, maar hun band blijkt ingewikkelder en sensueler dan verwacht. Verloren in hun wereld van onuitgesproken verlangens, steelse blikken en onzekere gevoelens gaan Yolandes schoolcijfers omlaag en Mari’s aandacht voor haar nieuwe baan wordt steeds minder. De druk van hun families botst met hun nieuwe gevoelens en dwingt hen te kiezen tussen hun verplichtingen en elkaar.