OUTtv Gids

Icon 21-06-2021

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. Joy’s romance met George neemt een verrassende wending. En Elka krijgt bezoek van haar tweelingzus, terwijl Victoria en Melanie proberen om Artie aan de vrouw te krijgen.

Hotel Secrets

Richard is op bezoek in het Beverly Wilshire Hotel in LA waar hij een geheime trap te zien krijgt, die vroeger veel gebruikt werd door Lotharios. En hij bezoekt het L'Hotel in Parijs waar vroeger Serge Gainsbourg vaak verbleef.

Shameless

Marty probeert stroom af te tappen, maar legt hierdoor de hele stroomvoorziening in de wijk plat. Hij wordt opgepakt en komt Avril tegen achter de tralies. Hoewel zij beroofd is, heeft de politie haar gearresteerd. Volgens haar komt het omdat ze donker is. Marty probeert haar een hart onder de riem te steken. De vrouwen hebben zich bij Mimi verzameld voor een avondje zuipen. Gloria doet een onthulling. Intussen hebben de mannen in de Jockey een mannenavond en vloeit de drank ook rijkelijk dankzij Dominic. Kelly helpt Lillian met de drukte in het bordeel.

Fire Island

Dit weekend krijgen de jongens bezoek van Khasans moeder en Justins ouders. Iedereen verheugt zich erop om hen te ontmoeten, maar Jorge en Cheyenne houden er een dubbel gevoel aan over. Vanwege hun eigen familiesituatie vinden ze het pijnlijk om te zien hoe warm de familiebanden van hun vrienden zijn. Brandon baalt ervan dat Patrick Jallen steeds meeneemt en besluit hem hiermee te confronteren.

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De meiden zijn radeloos als Courtney, hun vriendin uit LA, vertelt dat ze het uit heeft gemaakt met hun dermatoloog dr. Minton. Als Courtney naar Cleveland komt, doen ze dan ook alles om hun Botox-dealer te behouden.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. We krijgen een blik achter de schermen van Hot In Cleveland. We zien nooit vertoond materiaal van de cast en de crew, interviews en favoriete momenten en bloopers van het derde seizoen.

Hotel Secrets

Richard neemt een kijkje in Hotel de Paris in Monaco. Daar wordt hem de kunst van het lekkere eten getoond. Hij ontmoet David Coulthard, ex-Formule 1 bestuurder, die uitlegt waarom hij ervoor kiest om Monaco zijn thuis te noemen. Richard bezoekt vervolgens het Hotel Byblos in St Tropez, waar Mick Jagger en Bianca De Macias de knoop bonden in 1971.

Shameless

Jamie en Shane beramen een plan om loterijkaarten te stelen die zich bevinden in een voormalig ondergrondse schuilkelder. Ze krijgen hulp van Frank, Aidan en Ruby. Eenmaal beneden gaat het niet zoals gepland wanneer Frank besluit ervandoor te gaan en de hele boel instort. Ze zitten vast met weinig kans op hulp. Intussen moet Karen geld ophalen bij schuldenaars van de Maguires. Hierbij krijgt ze hulp van Chesney. Avril en Jackson verschillen van mening over de muzikale onderneming van hun dochter Letitia.

Fire Island

Vastbesloten om Cheyenne ten val te brengen, onthult Patrick op de laatste avond dat Cheyenne de nacht met Alex heeft doorgebracht, waarmee hij de relatie van Kyle en Cheyenne in gevaar brengt. Ondertussen maakt Khasan zich zorgen over de choreografie die hij voor het optreden van Betty Who heeft gemaakt. Ze geeft een optreden op Pinesfest, het festival waarmee het zomerseizoen op het eiland wordt afgesloten. Na afloop van het festival kijken de jongens terug op hun tijd samen.

placeholder OUTtv

F**cking Adelaide

Voordat ze terugkeert naar Thailand, probeert Emma contact te leggen met Maude over oude familiefoto's. Een ruzie over de herkomst van een opgegraven leren jas zorgt ervoor dat Maude haar ware bedoelingen achter de verkoop van het huis onthult.

placeholder OUTtv

F**cking Adelaide

Toby wil Emma helpen ontspannen en wordt belast met de reparatie van de omheining - maar terwijl hij probeert het familiedrama over de verkoop van het huis te vermijden, begint hij zich af te vragen of Adelaide misschien wel is waar hij thuishoort.

placeholder OUTtv

Woke

Hicham ontmoet Bastien, het slachtoffer van een homofobische aanval die juridisch ondersteund wordt door Point G. Hicham valt al snel voor hem, zonder te beseffen dat hij eigenlijk niks van hem afweet.

placeholder OUTtv

Woke

Hicham is vastbesloten om de getuige te vinden die kan zorgen voor de veroordeling van de belagers van Bastien.

Living a Lie

Dylan besluit de Democraten te verlaten om zich bij Rhiannon aan te sluiten. Hij is echter niet bereid om zijn plek in het kabinet op te geven en weigert een achterbanklid te worden. Rhiannon vraagt Ela en Harri om advies wat betreft de positie die ze Dylan kan aanbieden in haar partij. Catrin kan niet geloven dat Dylan uit de partij stapt en vraagt zich af wat voor gevolgen dit heeft voor hun huwelijk. Lowri is bereid om bij Tom te blijven, mits hij zich aan bepaalde regels houdt.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Anne doet of ze akkoord gaat met Pam’s plannen voor de bruiloft, Thomas neemt afscheid en Francis krijgt de sleutel van haar chalet.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Francis probeert wanhopig een oplossing te vinden voor haar financiële problemen, Nick wil het goedmaken met Sacha, en Anne begint door te draaien.

Drama

Teenage Kicks

Australische dramafilm over Mik die worstelt met de dood van z’n broer en z’n gevoelens voor z’n beste vriend. De zeventienjarige Miklós Varga wil weg bij z’n familie en heeft met z’n beste vriend Dan het plan om van huis weg te lopen, maar dan komt z’n oudere broer Tomi om bij een ongeluk. Alleen Mik weet wat er aan het ongeluk voorafging en hij worstelt met het schuldgevoel en z’n gevoelens voor z’n beste vriend.