OUTtv Gids

Icon 4-12-2022

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Sottovoce

Anna verlaat met twee collega’s de stad om even uit te rusten. Ze gaan naar de plek waar ze vroeger elke zomer kwam. Eenmaal daar ontmoeten ze een vrouw die iets lijkt te verbergen. Pas later komt Anna erachter wie de vrouw eigenlijk is.

Maatschappij

Survival of the Fabulous

Documentaire van regisseur Bryce Sage (2013). Is homoseksualiteit aangeboren? En zo ja, waar komt het dan vandaan en hoe is het mogelijk dat homoseksualiteit de evolutie heeft overleefd? Dat zijn de vragen waar de homoseksuele documentairemaker Bryce Sage al sinds zijn coming-out mee worstelt. Bryce reist het hele wereld over om op zoek te gaan naar de antwoorden op deze fundamentele vragen. Tijdens zijn zoektocht verkrijgt Bryce allerlei nieuwe inzichten over de biologische achtergronden van seksualiteit en komt hij oog in oog te staan met zijn eigen identiteit en familiegeschiedenis.

Documentaire

My Day With Tarna

De korte documentaire My Day With Tarna biedt een intiem inkijkje in het leven van de Berlijnse Lady Tarna, een ex-kapster die tegenwoordig haar geld verdient als sm-meesteres. Maar de nadruk van deze film ligt niet zozeer op de BDSM-sessies die ze haar klanten aanbiedt – variërend van sm tot gouden douches en scat – als wel op haar dagelijkse leven. Van het maken van de afspraken tot de huishoudelijke klusjes die ze doet om zich voor te bereiden op haar klanten.

Documentaire

Olly Alexander - Growing Up Gay

In deze ontroerende documentaire onderzoekt zanger Olly Alexander van de band Years & Years waarom mensen uit de LHBTQ-gemeenschap veel vaker te maken krijgen met psychische problemen. Zelf heeft hij al jaren last van depressies en angstaanvallen die het gevolg zijn van pesten en gevoelens van afwijzing. Hij gaat in gesprek met jonge LHBT'ers die een vergelijkbaar verhaal vertellen.

The Place

In deze korte IJslandse film wordt een middelbareschoolstudent ten onrechte naar de beruchte gevangenis 'Het Plein' gestuurd. Daar krijgt hij te maken met een arts en een bewaker die hun eigen methoden erop na houden om de orde te handhaven.

Drama

Bounty

Clarence Seedorf, Jörgen Raymann - misschien Obama? Als donkere zoon van twee blanke lesbische moeders fantaseert de jonge Tako er op los over wie zijn vader zou kunnen zijn. Opeens weet hij het zeker: het is Kleine Viezerik. Volgens twee pestkoppen op school zou de populaire rapper echter nooit vader willen zijn van een Bounty: zwart van buiten, wit van binnen. Voordat Tako zijn gedroomde vader onder ogen kan komen, krijgt hij een spoedcursus Surinamer worden. Een komische familiefilm over dicht bij jezelf blijven.

Drag Race Thailand 208

De vijf overgebleven kandidaten mogen vragen beantwoorden van Thailands meest begeerde vrijgezel tijdens Snatch Game of Love.

Boystown 108

Chris en Brian bereiden zich voor om hun pornoscene te filmen. Alleen Stuart weet niet wat ze van plan zijn. Jake krijgt onverwachts bezoek van Patrick en krijgt meer van hem te zien dan hem lief is. Michael ontdekt iets over Rick.

Where The Bears Are 103

Amerikaanse comedyserie over moord en mysterie. Na een romantisch diner probeert Nelson Todd een paar subtiele vragen te stellen over zijn relatie tot J Cub, het slachtoffer. Todd vertelt Nelson dat hun baas, Ramon Santiago, geobsedeerd was door J Cub. De bears besluiten undercover te gaan in Ramon’s club.

Comedy

Where The Bears Are 104

Amerikaanse comedyserie over moord en mysterie. Na de verdwijning van Reggie gaat Wood nog eens langs bij Ramon. Samen met de politie luisteren ze hem af. Ramon houd vol J Cub niks aangedaan te hebben. Reggie en Wood zijn ervan overtuigd dat Todd de moordenaar is en ook Nelson begint het te vermoeden. Dan duikt er ineens een oude bekende op.

Drama

Your Eyes on Me

De 22-jarige danser Alex is op zoek naar zijn vader, die hem als baby heeft achtergelaten in een weeshuis na het overlijden van zijn moeder. Als hij hem eenmaal heeft gevonden, blijkt zijn vader heel anders te zijn dan hij had verwacht. Er ontstaat een liefdevolle, maar ingewikkelde relatie tussen vader en zoon.