OUTtv Gids

Icon 15-10-2019

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren voelt zich het vijfde wiel aan de wagen na een nacht bij een date.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren heeft een gezond ontbijt gemaakt voor haar date die daar anders op reageert dan ze had verwacht.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren gaat uit met een vriendin en komt een oude bekende tegen.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren krijgt te maken met tegenstrijdige signalen van haar cursusgenoot.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren’s date neemt haar mee naar een bondage-workshop.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren heeft weer een date die ongemakkelijk en moeilijk verloopt.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren volgt een meditatieles waar ze Leila ontmoet.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren gaat uit en komt veel oude bekenden tegen.

Maatschappij

Shorts Night: GRIND

GRIND is een musical film die op een sexy en artistieke manier kijkt naar de manier waarop we in de huidige multiscreen cultuur afspraakjes maken. "Weten we ÉCHT met wie we praten?"

Drama

Mater

Argentijnse dramafilm over een lesbisch koppel dat wanhopig graag een baby wil. Lena en Celeste houden veel van elkaar en willen heel graag moeder worden. Op een avond gaan ze naar een club om een vreemde man op te pikken om Celeste zwanger te maken. Daar ontmoeten ze Darío, maar als Celeste met hem naar huis gaat, loopt het helemaal uit de hand.