OUTtv Gids

Icon 10-12-2019
Reality

The Dog Hotel

Matt en Leon proberen deze keer Pip uit het asiel aan een baasje te helpen. Verder hebben we weer een nieuw idee om geld te verdienen: onderwaterfotografie. En ze nemen het personeel mee uit als bedankje.

The Fashion Hero

De kandidaten gaan een reclamespotje maken voor hun eerste opdracht. Daarna moeten ze in een kringloopwinkel een trendy outfit vinden voor 25 dollar.

The Fashion Hero

De kandidaten gaan de catwalk op en moeten als modejournalist commentaar geven op elkaar voor hun eerste opdracht. In de tweede opdracht leren ze de waardevolle les dat je tevreden moet zijn met hoe je eruit ziet.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Fire Island

Vastbesloten om Cheyenne ten val te brengen, onthult Patrick op de laatste avond dat Cheyenne de nacht met Alex heeft doorgebracht, waarmee hij de relatie van Kyle en Cheyenne in gevaar brengt. Ondertussen maakt Khasan zich zorgen over de choreografie die hij voor het optreden van Betty Who heeft gemaakt. Ze geeft een optreden op Pinesfest, het festival waarmee het zomerseizoen op het eiland wordt afgesloten. Na afloop van het festival kijken de jongens terug op hun tijd samen.

Buitengewoon Chiel

De Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten-Torres is elke dinsdag te bewonderen in zijn eigen realityserie ‘Buitengewoon Chiel’. Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

The Switch

Om Zoey een beetje op te vrolijken geeft Sü haar op voor Doomball, een vrouwensport die erg gewelddadig blijkt te zijn. Tijdens hun eerste wedstrijd proberen Chris en Antonia een van de spelers te pakken te krijgen die ze nodig hebben in hun strijd tegen de olielobbyisten.

Drag Race Thailand

Deze week moeten de negen overgebleven queens hun acteertalent laten zien en een catwalkcreatie maken die op Hollywood is geïnspireerd.

Drag Race Thailand

In deze aflevering worden de acht overgebleven meiden in teams verdeeld om een talkshow te presenteren waarin ze de top drie van seizoen één moeten interviewen. Na de catwalkronde doet de geëlimineerde queen een schokkende mededeling.

placeholder OUTtv
Drama

Beautiful Boxer

Beautiful Boxer vertelt het verhaal van Parinya Charoenphol, die al sinds zijn twaalfde kickbokst om zijn seks-operatie te kunnen financieren. Charoenphol vervolmaakte zich in deze mannelijke sport om zijn ultieme doel, het vrouwelijke geslacht, te bereiken.