OUTtv Gids

Icon 26-05-2022

Krista's Road To Eurovision 2022 - 108

In het tweede seizoen van het OUTtv-programma Krista’s Road to Eurovision gaat de Finse Eurovisiester Krista Sigfrieds op een roadtrip door Europa naar Turijn. Tijdens haar reis bezoekt ze oud-deelnemers, experts en fans, gaat ze naar bijzondere Eurovisie-hotspots en kijkt ze of Turijn klaar is voor het ESF 2022.

Muziek

Conchita Unstoppable

Deze documentaire volgt Conchita Wurst in het jaar nadat ze het Eurovisie Songfestival won. Na Europa verovert ze de wereld. Ze treedt op in Parijs, bezoekt de Golden Globesuitreiking in Los Angeles, neemt nieuwe nummers op en heeft zelfs een ontmoeting met Ban-Ki Moon. Maar het engste vindt ze om danspasjes uit te voeren terwijl ze zingt.

De Troon 101

De Troon 101

Drive Me Home

Drive Me Home

The A-List: Dallas 107

James neemt de schade op, na zijn ruzie met Phillip en probeert weer terug in de groep te komen. Dat gaat alles behalve makkelijk worden.

Hotel Secrets with Richard E Grant 201

In het tweede seizoen van Hotel Secrets neemt Richard E. Grant je mee op een trip langs de meest exclusieve hotels over de hele wereld. De reis begint in Miami, waar alles draait om strand, celebrities, uitgaan en sex. Hoe werd Miami Beach de iconische plek die het is?

Shade: Queens of NYC 105

Onder druk van Marti en Chelsea besluit Tina om haar travokleren naar een opslagruimte te verhuizen omdat ze zoveel spullen heeft in haar appartement. Maar Tina heeft er grote moeite mee om afscheid te nemen van haar dierbare spullen. Ondertussen begeven Holly en Brita zich op het liefdespad.

placeholder OUTtv

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

The A-List: Dallas 108

Levi gaat meedoen aan een rodeo wedstrijd en Ashley organiseert een nieuwe 'fundraiser' waar hij bij aanwezig moet zijn. Ondertussen heeft hij ook nog een nieuw vriendje, die enorm veeleisend is. Kan hij dit allemaal wel combineren?

Hotel Secrets with Richard E Grant 202

Richard E. Grant is in Hong Kong, waar torenhoge hotels voortdurend met elkaar in strijd zijn om het best en meest exclusief te zijn. Het iconische Mandarin Oriental was bij de bouw, vijftig jaar geleden, het eerste hotel met een ligbad in iedere kamer. Het is hard werken om bij te blijven. Ooit was het het hoogste gebouw in de wijde omtrek... inmiddels het laagste.

Shade: Queens of NYC 106

Vastberaden om af te vallen en gezonder te leven, besluiten Brita en Jasmine zich aan te melden voor een speciale spinningles met Marti. Ondertussen bereidt Holly zich voor op de eerste avond van Paige Turners dragwedstrijd So You Think You Can Drag. Tina en Chelsea doen er alles aan om ervoor te zorgen dat Holly de kroon verovert.

placeholder OUTtv

Eva

Franse short uit 2016 over Gabriel, die gebruikt maakt van de diensten van transgender prostituee Eva. Seks met haar hebben lukt hem niet, maar hun avond samen neemt een onverwachte wending en leidt tot een bijzondere andere eerste keer.

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

placeholder OUTtv

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

placeholder OUTtv

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

The A-List: Dallas 109

Levi weigert nog steeds om zich officieel te binden aan Chase, dus besluit Chase om afstand te nemen. Ondertussen heeft Taylor Chase nog steeds niet vergeven voor het stelen van zijn cowboy 'crush'.

Hotel Secrets with Richard E Grant 203

Richard E. Grant trekt zijn spreekwoordelijke lederhosen uit de kast voor een bezoek aan Berlijn. Een kamer met een kinky kooi? Een grafkist als bed? Noem het en je vindt het er. Een hoteltour van het sjieke Hotel Adlon, waar Michael Jackson ooit zijn negen maanden oude baby uit het raam hield, tot het historische Schlosshotel in Grunewald.

Shade: Queens of NYC 107

Omdat Brita en Holly meer geld uitgeven dan ze verdienen, besluiten ze Paige Turner in te schakelen voor een paar financiële tips. Jasmine gaat op zoek naar een kerk waar ze zich op haar gemak voelt en die haar accepteert zoals ze is.

Good People Go To Hell

De orkanen die hebben huisgehouden in Louisiana doen evangelisten geloven dat het einde van de wereld nabij is. Te midden van de puinhopen van hun weggespoelde huizen bidden ze, in afwachting van het einde. We volgen gelovigen die, ieder met eigen motieven en aanpak, het conservatieve christendom aan de man proberen te brengen.

Maatschappij

Glitterbomb

Drag Race-oudgediende Courtney Act neemt ons mee naar het zonnige Sydney om ons alle hoogtepunten van Mardi Gras 2015 te laten zien. Aan de hand van een exclusief kijkje achter de schermen komen we erachter wat Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras zo'n bijzonder festival maakt. Inclusief interviews met Bianca Del Rio, Jake Shears van de Scissor Sisters en Nick Jonas.

Documentaire

Olly Alexander - Growing Up Gay

In deze ontroerende documentaire onderzoekt zanger Olly Alexander van de band Years & Years waarom mensen uit de LHBTQ-gemeenschap veel vaker te maken krijgen met psychische problemen. Zelf heeft hij al jaren last van depressies en angstaanvallen die het gevolg zijn van pesten en gevoelens van afwijzing. Hij gaat in gesprek met jonge LHBT'ers die een vergelijkbaar verhaal vertellen.

Muziek

Strike a Pose

Een Nederlandse documentaire uit 2016. Zeven jonge dansers worden in 1990 door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in één van de meest succesvolle documentaires ooit: Truth or Dare - In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeien Madonna's trotse dansers uit tot iconen van seksuele vrijheid. Wild, onbezonnen en amper twintig, laten ze de wereld zien wat het betekent om jezelf te durven zijn. Nu, 25 jaar later, nemen de dansers ons mee terug achter de schermen en onthullen ze de werkelijkheid over hun levens tijdens en na de tour. Strike a Pose is een aangrijpende film over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent.