OUTtv Gids

Icon 3-03-2021
placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Hot In Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. In deze aflevering krijgt Victoria het verzoek van een buurjongen om te helpen bij de schoolvoorstelling van Romeo en Julia. Ze voelt zich gevleid en raakt zeer betrokken bij de opvoering. Melanie heeft een nieuwe vlam, Pete. Haar onbeschofte tienergedrag zet kwaad bloed bij haar vrienden, vooral bij Joy.

Hot In Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. In deze aflevering krijgt Melanie bezoek van haar zoon. Ze wil graag weer een band met hem creëren en probeert met hem te praten, maar dit lukt niet echt. Dan leest ze de sms’jes in z’n mobiel en ontdekt dat hij gaat trouwen met ene Stephanie. Kan ze voorkomen dat hij een grote fout begaat? Victoria heeft een Emmy-nominatie gekregen en doet er alles aan om de prijs in de wacht te slepen, zelfs als ze moet veinzen dat ze een dodelijke ziekte heeft.

Mobbed

Een 37-jarige man vraagt het team om te helpen hem te herenigen met zijn vader die hij nog nooit heeft ontmoet. In plaats van mobbing de vader, draait het team de rollen om en verrast de man met zijn vader midden in een flashmob.

Shameless

Na een gemene opmerking van een ex-vriend, moet Mimi de waarheid onder ogen zien. Ze moet nodig afvallen. Het feit dat Paddy er niet in slaagt haar te troosten of te verdedigen, zorgt voor veel irritatie. En Carl is woedend wanneer Ian met zijn leraar gaat daten.

Golden Gays

Sandy heeft Sussy het huis uitgetrapt en wil haar overtuigen dat ze eens moet settelen. Vervolgens regelt ze een blind date die leidt tot ongekende hoogtes. Ondertussen probeert Robert zijn relatie met Patrick een nieuwe vlam te geven met een robbertje woestijncrossen. Tijdens het paardrijden ontmoet Valya Jacqueline en ze blijken veel gemeen te hebben, maar valt Jacquie wel op vrouwen?

Golden Gays

Valya roept de hulp van Robert in een poging om Jacquie nogmaals te versieren. De poging leidt tot een feestje bij Jacquie thuis, maar helaas voor Robert is er een onverwachte gast. Op haar beurt regelt Jacquie hulp voor Valya met haar honden. Ondertussen help Rudy D’Lamour zijn vriend Tommi, een travestiet, bij het opfrissen van zijn Mae West-act, maar dit leidt tot botsende ideeën en ego’s.

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Mange en Torkel krijgen ruzie als ze een liedje proberen te schrijven. Peder heeft nog steeds niet aan z’n vrouw en dochter verteld dat Boy Machine weer bij elkaar is. En bij Jens zit z’n haar niet goed.

The Switch

Als Zoey slachtoffer wordt van twee pestkoppen op school vraagt ze Chris om hulp. Sü verdient een extra zakcentje als sms-meesteres. Als ze erachter komt dat haar baas Nate haar grootste klant is, moet ze er alles aan doen om haar reguliere baan te behouden.

The Good Buy Girls

Brook en Tara werken voor een thuiswinkelkanaal waar ze sieraden en edelstenen aanprijzen. Maar ze willen eens iets nieuws. Ze willen de kijker verrassen met allerlei nieuwe producten. Uiteraard ondergaan deze eerst een zeer kritische test van Brook en Tara. In deze eerste aflevering maken we kennis met Brook en Tara en de andere medewerkers van de TV-zender. Niet iedereen is even enthousiast over hun ideeën, maar ze mogen spray tans testen voor hun programma.

David Tutera's CELEBrations

In deze aflevering organiseert hij een superhelden verjaardagsfeest voor het zoontje van actrice Tori Spelling. Tori heeft echter zelf ook ambities om eventplanner te worden. Gaat dat wel goed, met twee kapiteins op een schip?

placeholder OUTtv

Dropping the Soap

Net wanneer Julian aan de opnames wil beginnen van het reclamespotje voor zijn nieuwe herengeur Man Musk, stormt Kit de studio binnen. Ze beweert dat Olivia haar ook een rol in het spotje heeft beloofd.

placeholder OUTtv

Dropping the Soap

A Very Special Christmas (Not a Christmas Special)

Drama

August

Na verschillende jaren in Europa gewoond te hebben keert Troy vanuit Spanje terug naar Los Angeles. Daar aangekomen besluit hij zijn ex Jonathan te bellen om een keer af te spreken. Jonathan heeft inmiddels een nieuwe vriend Raul. De ontmoeting tussen Jonathan en Troy brengt echter het nodige teweeg.