OUTtv Gids

Icon 24-10-2021

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv
Drama

Who's Gonna Love Me Now

Britse documentaire over Saar, een homoseksuele man die een weg terug naar zijn familie probeert te vinden. Op zijn 21e werd Saar uit z’n kibboets in Israël gezet en is hij naar het VK gevlucht. Daar vond hij een nieuwe familie bij de London Gay Men’s Chorus. Nu, na negentien jaar, benadert hij z’n oude familie in de hoop op een hereniging.

Naken

Korte film uit Zweden van regisseur Daniel Hagberg (2013). Als Erik wakker wordt na een avondje stappen, realiseert hij zich dat er iets romantisch is voorgevallen tussen hem en een andere jongen. Omdat hij zichzelf altijd als hetero heeft gezien en een vriendin heeft, zit het incident hem enorm dwars. Hij heeft geen andere keus dan z'n ware geaardheid onder ogen te komen.

placeholder OUTtv
Drama

Olly Alexander - Growing Up Gay

In deze ontroerende documentaire onderzoekt zanger Olly Alexander van de band Years & Years waarom mensen uit de LHBTQ-gemeenschap veel vaker te maken krijgen met psychische problemen. Zelf heeft hij al jaren last van depressies en angstaanvallen die het gevolg zijn van pesten en gevoelens van afwijzing. Hij gaat in gesprek met jonge LHBT'ers die een vergelijkbaar verhaal vertellen.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
De ouders van Fran hebben ruzie en Fran probeert ervoor te zorgen dat ze het weer bijleggen.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran wil avontuurlijker zijn en wordt verliefd op een visser, maar Peter is sceptisch over of ze wel bij elkaar passen.

placeholder OUTtv

Woke

Thibaut heeft een demonstratie tegen de homofobe burgemeester Pasturel georganiseerd. Maar z’n ware doelwit is Amaury Mercoeur en Hicham bevindt zich tussen twee vuren.

Drag Race Thailand

Deze week moeten de negen overgebleven queens hun acteertalent laten zien en een catwalkcreatie maken die op Hollywood is geïnspireerd.

Living a Lie

Meirions politieke carrière komt in gevaar wanneer hij een deal sluit met de Israëlische ambassadeur zonder het kabinet te vertellen wat deze deal precies inhoudt. Als Angharad erachter komt dat hij iedereen heeft voorgelogen, stelt ze hem een ultimatum.

Drama

Lilting

Engelse dramafilm uit 2014 met Ben Whishaw (Perfume, Skyfall). Na de plotselinge dood van de jonge Kai blijven zijn Chinees-Cambodjaanse moeder Junn en zijn vriend Richard geschokt en in diepe rauw achter. Richard voelt zich verantwoordelijk voor Junn die in een verzorgingstehuis woont en nauwelijks Engels spreekt. Hij besluit om een tolk in te huren en zo de taalbarrière te doorbreken. Met het taalprobleem uit de weg komen Richard en Junn langzaam nader tot elkaar.