OUTtv Gids

Icon 8-05-2021

Queer as Folk USA

Als Melanie en Lindsay Justin op straat tegenkomen, biedt Justin aan om eens op Gus te passen. Hij maakt een portret van Lindsay en ze is onder de indruk. Ze vraagt hem of hij zijn werk niet tentoon wil stellen in het Gay and Lesbian Centre tijdens de Art Show. Justin hoopt dat Brian zijn werk ook komt bewonderen, omdat er ook een tekening van hem bij zit, naakt. Justins moeder komt ook kijken, om haar zoon steun te betuigen, maar als ze Brian’s naaktportret ziet en even later een innige kus van Brian en Justin, draait ze door. Debbie ziet dat en gaat wat met haar drinken om te praten. Ted is weer helemaal hersteld en besluit zich niet meer te vertonen in het nachtleven van Liberty Avenue. Hij gaat naar een 30+ meeting. Hij ontmoet daar een man met dezelfde interesses, Roger. Ze gaan samen wat eten en komen erachter dat ze veel overeenkomsten hebben. Ted is overtuigd dat Roger meer wilt en hij zet door, ookal is Ted niet seksueel aangetrokken tot hem. Dat komt naar boven als ze samen in bed liggen, wat voor een ongemakkelijke situatie zorgt.
Als hij besluit toch weer naar Babylon te gaan, komt hij Blake tegen, die jongen die hem de drugs gaf. Blake herkend hem wel, maar weet zijn naam niet eens meer. Ted beseft zich dat hij hier thuis hoort.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat met Devon in relatietherapie in een poging hun relatie te redden. Ze maakt ook een nummer met Ms Tee voor een project dat geweld tegengaat. Ondertussen gaat Flash z’n broer ontmoeten en hij hoopt dat hij niet weer teleurgesteld zal worden.

Drama

Land of Storms

De Hongaarse Szabi is een sterspeler in het Duitse voetbalteam, maar saboteert zijn positie na zijn stukgelopen relatie met Bernard. Teruggekeerd naar Hongarije ontmoet hij Aaron, een heterojongen. Na een hete avond vertelt Aaron zijn moeder dat Szabi aan hem heeft gezeten en dat hij dit heeft toegelaten. Zijn moeder vertelt dit vol walging door aan de inwoners van het dorp die zich dan tegen Szabi keren.