OUTtv Gids

Icon 28-05-2023

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

placeholder OUTtv

Not Quite the Taliban

Deze documentaire van de Palestijnse documentairemaker Fadi Hindash gaat over jonge Arabische mannen die zich voordoen als verwesterd, maar eigenlijk conservatiever zijn dan de traditionele Arabieren. De film vertelt het verhaal van Fadi en de dubbele moraal in Dubai, waar gesluierde Arabische vrouwen naast prostituees lopen waarvan iedereen zegt dat ze er niet zijn. Het is een wereld vol tegenstellingen. Een wereld waarin opgeleide Arabieren zichzelf bespotten omdat ze geen zin kunnen produceren zonder een Engels woord erin, maar die hun tradities en hun geloof misbruiken om te verzwijgen wat er achter gesloten deuren plaatsvindt.
Wat staat Fadi te gebeuren nadat hij zijn film heeft gepubliceerd aan de ‘moderne’ Arabische wereld?

Drama

A Queer Country

Israël wordt geregeerd door orthodoxe wetten en is tegelijkertijd het land waar de grootste gay pride ter wereld wordt gehouden. Is dat een slimme marketingtruc richting het Westen? Davies en Morgenthau onderzoeken wat de status is van de LHBT-gemeenschap in een klein land dat door religieuze conflicten wordt verscheurd.

Lifestyle

Eye Candy - The Crazy World of David LaChapelle

Ontdek de kleurrijke wereld van fotograaf David LaChapelle en ontdek wie de man achter de camera is. Het hele creatieve proces dat aan een shoot vooraf gaat wordt getoond, met als eindresultaat vaak controversiële reportages. Artiesten die al voor zijn camera hebben gestaan zijn onder andere Madonna, Amanda Lepore, Jim Carrey, Drew Barrymore en Pamela Anderson.

Drama

Capital Games

Twee ambitieuze mannen strijden om een baan bij een van de beste reclamebureaus van Los Angeles. De strijd gaat tussen Steve Miller en Mark Richfield. Na een teambuilding oefening in de woestijn van Santa Fe, belanden de mannen met elkaar in bed. Dit zorgt voor gemixte emoties en een nog zwaardere strijd.

Drama

Waiting in the Wings

Amerikaanse musical uit 2014
In deze vrolijke musical worden twee entertainers na een online auditie met elkaar verwisseld op het castingbureau. De zelfverzekerde stripper Tony Richardson uit New York wordt per ongeluk gecast voor een Off-Broadwaymusical terwijl de verlegen theateracteur Anthony Richardson uit Montana wordt gecast voor een pikante voorstelling in een New Yorkse stripclub. Omdat ze niet van de verwisseling op de hoogte zijn, besluiten ze allebei om er maar het beste van te maken. Tony zal zijn gewaagde strippersoutfit moeten inruilen voor dansschoenen en maillots en Anthony zal zich over zijn schaamte moeten zetten om volledig uit de kleren te gaan.

placeholder OUTtv

Doodeind

Doodeind