Over OUTtv

OUTtv brengt een diversiteit aan films zoals Dallas Buyers Club, A Single Man, Xenia, Praia do Futuro, Pride, Land of Storms en L’Inconnu du Lac. Behalve in het Filmhuis en op verschillende LHBTI Filmfestivals hebben deze films zich bij het OUTtv publiek inmiddels ook bewezen.

OUTtv doet verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community. Altijd anders dan anders en vaak nooit eerder in Nederland te zien geweest! De programmering van OUTtv gaat verder waar die van andere zenders ophoudt. OUTtv is in Nederland te ontvangen bij de volgende TV-aanbieders:

Drag Race Thailand

5 nov. 2019

De Thaise versie van de populaire realityshow, RuPaul's Drag Race, laat Dragqueens concurreren om de volgende Thai Drag Superster te worden. Met de populariteit van RuPaul's Drag Race zijn er de onvermijdelijke spin-offs. Eerder kon je bij OUTtv al Drag U zien, een kortstondige versie die nog steeds dicht bij Ru's eigen hart blijft. En natuurlijk zijn er de RuPaul’s Drag Race All Stars seizoenen, dat net het vierde seizoen heeft voltooid. Maar zoals American Idol en het Amerikaanse Next Top Model, zijn er nu ook officiële internationale versies geproduceerd. Met als must see: Drag Race Thailand. Vanaf dinsdag 5 november op OUTtv!

Klik voor de trailer!