Zij zullen het Eurovisiesongfestival in Liverpool presenteren!

Hoewel nog niet alle artiesten en nummers voor het Eurovisiesongfestival bekend zijn gemaakt, weten we nu wie de presentatie op zich zullen nemen voor het spektakel! Een iconische talkshow-host, een veelzijdige actrice, een voormalig lid van een girlband en een Oekraïense zangeres.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Graham Norton kennen de meesten ongetwijfeld van The Graham Norton Show waar ieders favoriete artiest of filmster op de rode bank heeft gezeten. Daarbij is hij een Songfestivallegende. Sinds 2009 geeft hij elk jaar het commentaar voor de Britse televisie. Graham zal de halve finales aan zich voorbij laten gaan, maar zal aanwezig zijn als host tijdens de grote finale.

 

Hannah Waddingham is een Emmy-winnares dankzij haar rol in Ted Lasso. De actrice is tevens genomineerd voor drie Olivier Awards en speelde in diverse West End- en Broadway-musicals. Ook is Hannah te zien in de bekende Netflix-serie Sex Education. Voor alle Game Of Thrones fans, wellicht doet dit een belletje rinkelen: ‘’Shame!... Shame!’’. 

 

Alesha Dixon zat voorheen in de hitband Mis-Teeq. Als band behaalden zij twee top 10 albums en zeven opeenvolgende top 10 singles in het Verenigd Koninkrijk. In 2005 zijn de zangeressen opgesplitst en zijn zij aan hun solocarrière begonnen. Inmiddels is Alesha een van de ervaren presentatoren van de BBC, met programma’s als Comic Relief en The Greatest Dancer

 

Julia Sanina vertegenwoordigt Oekraïne in het presentatieteam. Julia is zangeres van rockband The Hardkiss. In 2016 deed de band nog een poging om het land te vertegenwoordigen op het Songfestival. Zij eindigden op de tweede plaats vlak achter Songfestivalwinnares Jamala. Ook heeft Julia heeft meegedaan aan Dancing with the Stars en was zij jurylid bij de X-Factor in Oekraïne.

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen