OUTmusic Spotlight

Deze week zien we een jong talent de OUTtv Spotlight binnenkomen: Ronan Parke! Hij werd bekend door het televisieprogramma Britain’s Got Talent waaraan hij op 12 jarige-leeftijd meedeed. Hoewel hij de show niet won, tekende hij wel een deal bij platenmaatschappij Sony. Op 24 oktober 2011 verscheen het debuutalbum genaamd Ronan Parke, waarop voornamelijk covers stonden. Daarna kwamen er een aantal losse singles uit. Op 9 november 2018 bracht hij het album Found My Way uit, waar ook het nummer No Love opstaat.

No Love gaat over Ronan die herinneringen ophaalt aan de eerste persoon op wie hij verliefd was. Na een melodische en meeslepende opbouw wordt het nummer verder ondersteund door een pakkende beat. Hier lijkt Ronan zijn stem met gemak over heen te walsen, zoals enkel de pure zangtalenten als hijzelf kunnen. Toen Ronan zelf werd gevraagd het nummer in drie woorden te beschrijven zei hij ‘leuk, jong en pittoresk’ en daar zijn wij het compleet mee eens.

De video is opgenomen in Londen, waar de voormalige Britain's Got Talent-deelnemer het grootste deel van het album Found My Way heeft opgenomen. Scènes zijn opgenomen op een paar van de bekendste locaties van de hoofdstad, zoals Piccadilly Circus, Leicester Square en in de buurt van de London Eye, allemaal locaties waar hij speciale herinneringen met zijn ‘first love’ heeft gemaakt ; de verschillende shots van de zanger geven het een jeugdige feel met een kleurrijke vibe.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Pressed van Big Dipper. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic!

 

BRENG JOUW STEM HIER UIT!

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen