OUTmusic Spotlight

ionnalee, jonna lee, remember the future, outmusic, music, lgbt, lhbt, gay, outtv, open sea
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Jonna Emily Lee (geboren 3 oktober 1981) is een Zweedse zangeres, songwriter, platenproducer en visual artist. Lee is de maker en kunstenaar van het audiovisueel onlineproject iamamiwhoami. In 2009 brachten ze hun nummers online en hebben ze een groot aantal volgers weten te krijgen door de unieke visuele, en audiovisuele style. In 2017 begon Lee de naam ionnalee weer te gebruiken voor haar nieuwe soloproject, De zangeres zegt dat ze het belangrijk vind om haar solocarrière weer op de been te krijgen, na 9 jaar druk te zijn geweest met iamamiwhoami. Open Sea dient als de eerste single van haar nieuwe album Remember the Future. Het album wordt op 31 mei uitgebracht.

In een interview vertelt ionnalee aan Billboard de betekenis achter de electro-pop track, Open Sea, die ze opnam met haar beste vriend Claes Björklund. "Het liedje gaat over alles verliezen en verdoofd zijn voordat we kunnen handelen", zegt ze. "Zo is ook mijn gevoel voor de toestand van de wereld op dit moment. Ik schreef het en probeerde mezelf te herstellen na een moeilijke periode."

Het synth-pop deuntje wordt vergezeld door een buitenaardse video, die ionnalee regisseerde samen met cameraman John Strandh. De video volgt haar terwijl ze het universum verkent, gekleed in zilver en goud. “The careless knot I knew wouldn’t hold/ Pulled you out to open sea/ Silence drained us on all that was golden/ You got the worst of me,” zingt ze. Deze donkere teksten zingt ze met emotie en de beelden laten het nummer al helemaal spreken.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Into the Fire van Lløren. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG HIER JE STEM UIT!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen