OUTmusic Spotlight

outtv, news, gay, outmusic, spotlight
Twitter Icon Facebook Icon Delen
De OUTmusic Spotlight van deze week schijnt op niemand anders dan onze eigen Nederlandse Nanne Meijer! Deze bekende YouTuber begon zijn YouTube kanaal in 2013 en heeft sindsdien al meer dan 150.000 abonnees! Voordat hij begon met YouTube filmpjes maken, studeerde Nanne aan de Universiteit van Amsterdam. 

'Ik Wil Meer #Freepass' gaat over een overeenkomst tussen twee partners waarbij er een van de twee een 'freepass' krijgt om te zoenen met zijn of haar celebrity crush. Nanne's celebrity crush in deze videoclip is dan ook niemand anders dan Fred van Leer! 

Om de videoclip te promoten was er een video uitgebracht waarin we Nanne en de bekende stylist zagen zoenen, terwijl Nanne een vriendje heeft. De video was al meer dan 66.000 keer bekeken en ging dan ook viral. Uit de vele reacties eronder bleek dat Nannes fans dachten dat hij gehackt was. Ze reageerden veelal woest en toonden medelijden met Nannes vriend Joost van der Eijk, omdat het erop leek dat Nanne was vreemdgegaan. Uiteindelijk vertelde Nanne dat het een stunt was en dat het filmpje tijdens de opnames van de videoclip was!

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'No Going Back' van Openside. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen