OUTmusic Spotlight

Cub Sport is een Australische popband uit Brisbane, Queensland . De band bestaat uit Tim Nelson (hoofdstem, toetsenborden, gitaar), Zoe Davis (hoofdgitaar, bas, zang), Sam Bolan Netterfield (toetsenborden, zang) en Dan Puusaari (drums). Tot op heden heeft de band drie EP's, drie studioalbums en meerdere singles uitgebracht.

Het nummer Party Pill vertelt het verhaal van Tim en Bolan, twee van de bandleden. Tim schreef het volgende op zijn Instagram over het nummer: “Bolan en ik werden voor het eerst verliefd toen we 17 waren, maar ik was super bang voor wat er zou gebeuren als ik uit de kast zou komen en besloot dat het makkelijker zou zijn voor ons om gewoon vrienden te blijven. Dit maakt deel van ons verhaal dat voor een lange tijd op mijn hart drukte en ik hield mijzelf vast aan een hoop schaamte en verlegenheid, maar ik realiseerde vorig jaar dat ik het los moest laten. Dus veranderde ik al die jaren van pijn eindelijk in iets moois en Party Pill voelt alsof ik mijzelf aan het bevrijden ben.’’ De zanger schreef verder dat hij hoopt dat dit nummer iedereen aanmoedigt om hun angst en schaamte los te laten. Volgens Tim hoor je jezelf niet tegen te houden door angst om iets te kunnen doen of samen te zijn met de persoon waar je van houdt.

Het liefdespopliedje kwam met de clip die door de band zelf werd geregisseerd. Door in de clip de zachtheid en intimiteit naar een hoger, tastbaarder niveau te tillen, legt deze videoclip het verhaal en vooral diepte van de twee lovebirds en het liedje goed vast.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Open Sea van Ionnalee. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG HIER JE STEM UIT!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen