OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outtv_eu, outmusic spotlight, outmusic, anna speller, hier mag alles, music, gay music, pop music
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Anna Speller begon haar zangcarrière in de popgroep K-otic, die in 2001 ontstond in het programma Starmaker. Sinds de groep in 2003 uit elkaar ging heeft de zangeres niet stil gezeten. Zo was ze deel van ADAM, een meidengroep die door BNN als experiment werd opgezet, om te laten zien hoe de muziekindustrie werkt. Daarnaast was ze te zien in meerdere tv-programma’s, waaronder Feuten en Onderweg Naar Morgen én stond ze in de finale van Expeditie Robinson 2017.

Begin oktober lanceerde de oud-K-otic zangeres haar eerste solosingle ‘Hier Mag Alles’. Het is een liefdesnummer waar Speller in haar eigen ervaringen is gedoken. “Dat is kwetsbaar, maar daar ben ik niet bang voor. Ik wil mensen raken,” zegt de zangeres. Anna heeft alles aan het nummer zelf bepaald. “Vroeger werd alles voor me verzonnen en geregeld. Nu ben ik klaar om mijn eigen beslissingen te nemen. Om meer van mezelf te laten zien. Alles ademt Anna.”

De clip van het nummer sluit perfect aan bij het liefdesthema. Wat duidelijk te zien is, is dat Speller geïnspireerd is door de nineties. “Toen waren clips nog korte films die heel puur werden gedraaid. Denk aan ‘Crazy’ van Aerosmith. Ik ben dol op die stijl.” In de clip zien we een verliefd stel, gespeeld door Anna zelf en Manuel Broekman, die een perfecte zomer hebben. Met de prachtige stem van Anna op de achtergrond is het een heerlijke clip om even bij weg te zinken.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit. Zwijmel je helemaal weg? Stem dan TOP! Is het nummer niets voor jou? Stem dan DROP. Vorige week kon je stemmen op ‘Long Distance Lover’ van RALPH. Deze werd met 100% geDROPT en zal dus niet meer te horen zijn tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen