OUTmusic Spotlight

OUTmusic Spotlight, Big Dipper, Pressed, Queer, music, artist, artiest, outtv, lgbt, lhbt, holebi, muziek
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Deze week zien we een bekend gezicht terugkeren: Big Dipper! Deze queer hip-hop artiest uit Los Angeles staat nu voor een derde keer in de Spotlight, ditmaal met het nummer Pressed.

Het korte, maar lekkere nummer wordt volledig begeleid met een stompende beat. De tekst stelt eigenlijk de vraag: waar bemoei jij je mee? Volgens Big Dipper moet je vergeten wat mensen denken of zeggen en gewoon jezelf wezen. Zoals de uitbundige rapper zegt tegen de onnodige critici: Why you so pressed about me?

Naast de scherpe teksten is de videoclip een visueel spektakel. We krijgen meerdere kanten van de rapper te zien, versterkt door extravagante make-up looks. Volgens Big Dipper laat hij hiermee diverse aspecten van zijn ego en persoonlijkheid zien. Om de bijzondere looks te creëren werkte hij samen met de getalenteerde make-up artiest Beau Toombs. Uiteraard doen make-up looks het niet op zichzelf, de expressieve gezichten en bewegingen van de speelse bear geven het geheel een memorabel gevoel. Boven alles is zowel het nummer als de videoclip een kleurrijk hoogtepunt voor de rapper qua visuals en sound!

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Ik Adem Je Nu Uit van Jeroen Dekkers. Deze werd door jullie met 89% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG JE STEM HIER UIT!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen