OUTmusic Spotlight

De 28 jarige zangeres Lløren haar carrière ging van start toen ze in de finale stond van The Voice UK in 2018. Ze nam deel aan het programma onder haar echte naam Lauren Bannon en werd in de finale uiteindelijk tweede. Een tijdje is het stil geweest om de zangeres heen maar ze kwam vorige maand met haar debuut video voor het liedje ‘Into The Fire’! Lløren's kenmerkende stem en ongewone productiestijl maken haar sterk in het genre van de cinematografische electropop.

In een comment schreef Lløren dat de videoclip van Into The Fire geen geld heeft gekost, maar dat is niet te zien! In de clip zie je Lløren en een andere vrouw (In de clip wordt dit niet duidelijk, maar de andere vrouw is in het echte leven Lløren’s partner!). De shots waarin Lløren te zien is zijn gefilmd op een strand. Haar partner zien we hard trainen en boxen. Mooie slow-motion beelden van beide partijen zorgen voor een sfeervol effect! De video clip is even mooi als het liedje zelf. In de laatste frame staan Lløren en haar partner de ondergaande zon in te staren: Een mooie afsluiter dus!.

De tekst van het nummer heeft een belangrijke boodschap: Ze zingt dat alles wat we deze dagen kennen geweld is en dat we door moeten gaan en onze hoofden omhoog moeten houden! Deze krachtige boodschap wordt ondersteund door een flinke bas! Lløren heeft het geweldige nummer zelf geschreven, gecomponeerd en geproduceerd. Dat maakt het geheel alleen maar indrukwekkender! Met dit als eerste single lijkt Lløren haar debuut album een groot succes te worden!

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op I Stay van Lebruce. Deze werd door jullie met 88% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG HIER JE STEM UIT!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen