Mel B had seks met een Spice Girl

Spice Girls, Spice girl, Scary, Baby, Ginger, Posh, Melanie Brown, Mel b, Mel C, Geri Horner, Geri Halliwell, Piers Morgan, queer, out
Twitter Icon Facebook Icon Delen
In een diepgaand interview met de controversiële Piers Morgan sprak Mel B (Scary Spice) o.a. over haar tijd in de Spice Girls. De zangeres staat bekend om haar ongecensureerde openheid en dat was in dit interview wederom het geval. Ze onthulde ooit seks te hebben gehad met Geri Horner (toen Halliwell).


''Ze (Geri) gaat me haten voor dit omdat ze nu helemaal deftig is in haar landhuis met haar echtgenoot, maar het is een feit. Het gebeurde gewoon en we giechelden erom, dat was het.’’ aldus Mel B. Ze complimenteerde Ginger Spice tevens om haar ‘’geweldige borsten’’.

 
Ze voegde er verder aan toe: ‘’Hopelijk wanneer Geri dit gevraagd wordt, wat hopelijk ook gebeurt, zal ze het niet ontkennen, want het was gewoon een ding, een leuk ding’’. Melanie Chisholm (Mel C / Sporty Spice) zat in het publiek en reageerde zelf net zo geschokt als de rest: ‘’Dit allemaal nieuw voor mij’’. Dit jaar komen de Spice Girls bijeen (minus Victoria Beckham) voor een reeks reünieconcerten. Laten we hopen dat deze onthulling geen roet in het eten gooit!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen