Kies je “eigen” Bulgaarse Songfestival inzending!

Beetje bij beetje komen we dichterbij het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Alle acts die oorspronkelijk in 2020 het podium zouden betreden, moeten nu met een ander liedje komen. Zo ook de Bulgaarse VICTORIA, die maar liefst zes potentiele inzendingen heeft uitgebracht. Welk nummer brengt de zangeres ten gehore in mei? Dat mag jij bepalen!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Bulgarije nodigt alle songfestivalkijkers en muziekliefhebbers van de wereld uit om deel te nemen aan de selectie van de Bulgaarse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2021. Het land zal worden vertegenwoordigd door VICTORIA. De jonge zangeres was vorig jaar al een van de favorieten voor de eindzege.

De dark-popartiest komt terug met zes nieuwe nummers, waarvan één uiteindelijk de officiële inzending zal worden. De uiteindelijke keuze ligt in de handen van het publiek!

De zes potentiële Bulgaarse inzendingen zijn:

1. imaginary friend

 

2. growing up is getting old

 

3. dive into the unknown

 

4. phantom pain

 

5. the funeral song

 

6. UGLY CRY

Alle nummers maken deel uit van VICTORIA’S eerste EP genaamd “A Little Dramatic”. 

Stem op jouw favoriet via Bulgaria2021.com. De doorslaggevende stem komt uiteindelijk van de zangeres zelf. Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats op 18, 20 en 22 mei in Rotterdam. Bulgarije zal aantreden in de tweede halve-finale op donderdag 20 mei.

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Tags

Aanbevolen artikelen