John Hopotate, ex-rugby speler ‘’ADAM AND EVE NOT ADAM AND STEVE’’

OUTtv, news, gay news, nieuws, gay nieuws, lhbt, hole
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Folau - die weigerde zijn controversiële bericht te verwijderen na een enorme publieke reactie en een zee aan haat - werd maandag door Rugby Australia uit zijn team gezet wegens de haatafstotende berichten.  

Hopoate, de rugby en boks veteraan die het meest bekend staat om zijn controversiële uitspraken, postte op Facebook en Twitter de volgende berichten die lieten zien dat hij het niet eens is met de keuzes van Rugby Australia, eindigend in een homofobische tirade.

"Waarom maakt iedereen zich zoveel zorgen over wat Israël Folau zei," schreef Hopoate.

'Al deze idioten doen alsof hij iemand heeft vermoord. Als je  een verdomde HOMO bent moet het je niet uitmaken wat hij zei, ik ben mijn hele leven lang racistische namen en allerlei andere dingen genoemd en als je het niet aankunt je verteld te worden dat je naar de hel gaat, moet je maar harder worden. Het boeit niemand of je naar de hel gaat of niet. En nog een ding dat ik kan zeggen; GOD HEEFT ADAM EN EVA GEMAAKT NIET ADAM EN STEVEN.

Hopoate zette ook een aantal opstokende hashtags onder zijn post: "#AustralianRugbyAreMuts #IfTheBossOfTheMajorSponsorIsAHomo #LookForAnotherSponsor #SpeakWhatYou BelieveNietWhatOthersWantYouToSay".

 
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen