'As if!' Er komt een Clueless remake.

Clueless, Cher, jaren 90, klassieker, tienerfilm, gay, popcultuur, Beverly Hills, Hollywood, Alicia Silverstone, Brittany Murphy, As if, lhbt, lgbt, holebi, outtv, remake
Twitter Icon Facebook Icon Delen

De originele film introduceerde Alicia Silverstone als de flirterige en oppervlakkige middelbare scholier Cher, die liefde vindt tijdens het spelen van matchmaker voor haar vrienden. De film bracht ons iconische one-liners zoals 'As if!' en zat vol met jaren ’90 popcultuur referenties en uitbundige kleding. Hierdoor heeft de film een plek bemachtigd als een ware klassieker binnen gay cultuur. Tevens was dit een van de eerste mainstream tienerkomedies met een openlijke gay personage.


De potentiele remake zal worden geschreven door Marquita Robinsen, schrijfster van de Netflix serie GLOW en de komedie New Girl. Tracy Oliver zal als producer te werk gaan met deze reboot. Oliver is schrijfster en producer van The Misadventures of Awkward Black Girl en de aankomende tv-serie van The First Wives Club (tevens een remake van een geliefde jaren ’90 film met Bette Midler en Goldie Hawn).  
 
Op Twitter zijn de reacties echter verdeeld. Hoewel sommigen enthousiast zijn dat de film door vrouwen geschreven en geproduceerd zal worden, zijn velen tegen het idee van een remake.
 
Bron: Queerty

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen