3x NYX festival maakt de zomer van 2019 nog extravaganter!  

nyx, 3xnyx, amsterdam, festival, hetero friendly, gay, lgbt, lhbt, holebi, club, party, queer
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Het is voor LHBTI’ers anno 2019 nog steeds niet gemakkelijk zichzelf te zijn in het openbaar. Het publiekelijk tonen van affectie, extravagantie en zelfexpressie, gaan vaak gepaard met agressie. Echter, om meer acceptatie te creëren is het juist nodig zichtbaar te zijn. Dit is dan ook voor Junior van Keulen, programmeur van Club NYX, reden om de nacht naar de dag te brengen tijdens dit nieuwe festival. “De queer community is te mooi om verscholen te zitten in de deken van de nacht. Het is tijd om Amsterdam weer de kleur en openheid te geven die het verdiend’.
 
3x NYX, het wekelijkse queer feest in Club NYX, is de plek in Amsterdam waar iedereen uit de queer gemeenschap samenkomt om te ontsnappen aan de realiteit en te dansen op de nummers van je favoriete DJ’s. Een plek zonder vooroordelen en vrij van de door de maatschappij opgelegde hokjesgeest. Binnen de muren van de 3x NYX zie je een versmelting van creativiteit, ongeacht cultuur, afkomst of geloof. Een plek waar gender er niet toe doet, zelfexpressie gevierd wordt en saamhorigheid het sleutelwoord is. Diezelfde filosofie voert dan ook tijdens het 3x NYX festival de boventoon. NYX is te gek, alles kan en alles mag, zolang je jezelf bent!
 
Tijdens het 3x NYX Festival zijn er - net zoals tijdens de reguliere clubnachten - drie verschillende muziekstromingen die samenkomen tot een groot feest. Buiten op het “Taste the Rainbow” podium staat popmuziek centraal, bij “Ravetastic” zal house & techno de loods vullen en bij “Circus Bizare” neemt Amber Vineyard het voortouw met een Vogue Ball in circus thema, gevolgd door de lekkerste urban beats. Natuurlijk zal het Exit Café zorgen voor een knus café gevuld met de foutse guilty pleasures. EN zoals jullie van de NYX gewend zijn kan een wc dj niet uitblijven! Verwacht een hysterisch festival met de DJ’s & performers die je van 3x NYX gewend bent, de meest kleurrijke types die de queer community rijk is en heel veel vrolijkheid!
 
Bron: Club NYX
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen