OUTmusic Spotlight

Deze week is "Ice Cold" van Lebruce de OUTmusic Spotlight!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

We hebben deze week een Spotlight van Nederlandse bodem: Lebruce. We hebben zijn nummer I Stay al eens langs laten komen, maar deze week hebben we een titel die meer bij de wintermaanden past: Ice Cold.

Dat koude slaat alleen niet op het weer buiten, maar op de harteloosheid tegenover iemand die je in de club tegenkomt. Soms wil je gewoon lol hebben, even een korte afleiding. Verder hoef je niks. Maar wat nou als die ander dan al meteen een huisje-boompje-beestjetoekomst voor zich ziet? Lebruce heeft dan wel een antwoord: ‘Ice cold, break hearts, no lover’. Toedeloe dus.

En hoewel het natuurlijk een beetje lullig is voor die andere persoon, is het nummer stiekem heel erg opbeurend. Jíj hebt de controle en jíj bepaalt wat je doet op de avond. Dus, lekker doorpakken, maar zodra het ochtend wordt is alle pret voorbij en gaat het dagelijks leven weer verder.

De videoclip speelt zich af in een huiskamer, die een hele andere vibe krijgt door het gebruik van rode en oranje licht. Lebruce heeft de nachtclub gewoon mee naar huis gebracht. Twee dansers zorgen voor een artistieke impressie van het verhaal: het intieme, maar ook het afscheid.

Aan het einde van de video zien we Lebruce een briefje weggooien. Er zal dus iemand smachtend op een telefoontje wachten, zonder ooit gebeld te worden. Of, zoals Lebruce zegt: “Baby i don't need the love i just want the aah”.

Vind je het een tof nummer? Dan kan je ervoor zorgen dat Ice Cold vaker voorbij komt tijdens OUTmusic: stem in de poll hieronder op TOP. Vind je het niks? Klik dan op DROP. Vorige week waren jullie laaiend enthousiast over Dorian Electra. 87,5% stemde TOP! Die komt dus vaker voorbij.

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Tags

Aanbevolen artikelen