OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is 'Shirtless' van Davis Mallory!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Ondertussen heeft Davis Mallory al heel wat OUTmusic Spotlights op zijn naam staan. Het is daarom ook meer dan toepasselijk dat we met Mr. Mallory het nieuwe jaar aftrappen tijdens OUTmusic met zijn nieuwe video voor Shirtless! And what a way to start...

Laten we eerlijk wezen: nu de feestdagen al even gepasseerd zijn, zijn we allemaal stiekem wel klaar met deze koude en winderige dagen. Wij kijken in ieder geval al uit naar die mooie momenten in de zon en zwoele zomernachten. Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, weet Davis ons al goed in de stemming te brengen! Het nummer heet Shirtless en daarmee is het meeste ook wel gezegd met betrekking tot de video. En daar is natuurlijk niks mis mee, want het resultaat roept het warme gevoel moeiteloos naar boven en dient als een heerlijke afleiding van de koude temperaturen buiten. 

Over zowel het nummer als de videoclip kunnen we kort of lang doorratelen, maar het spreekt allemaal vrijwel voor zich. Het gaat gewoon om die bekende sensatie wanneer een mooie man zijn shirt uittrekt en de zintuiglijke waarneming een extra stimulans te pakken heeft. Naast een hoop zwoele blikken van de knappe Davis, worden we tevens getrakteerd met genoeg - je raadt het al - shirtless mannen! Wij zijn nu wel lang genoeg aan het woord geweest, het is tijd om te genieten van Shirtless!

Wil jij Davis Mallory vaker voorbij zien komen tijdens OUTmusic? Stem dan op Top in de poll. Zie je 'm liever een shirt aantrekken en verdwijnen? Stem dan op drop.

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Tags

Aanbevolen artikelen