Dit zijn de 13 beste werkgevers voor LHBT’ers volgens Stonewall

outtv, gay, werk, werkgevers, stonewall
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Wie de allerbeste is dat weten we niet, want Stonewall  heeft de lijst vrijgegeven in alfabetische volgorde. Dit zijn de meest lhbt-vriendelijke werkgevers van 2018: Accenture, Allen & Overy, Baker McKenzie, Barclays PLC, BP, Dentons, Herbert Smith Freehills LLP, Pinsent Masons, RBS, SAP, Simmons & Simmons, Vodafone Group Pic en Zurich Insurance Group.

De lijst van Stonewall “viert de baanbrekende inspanningen van toonaangevende organisaties om inclusieve werkplekken te creëren en gelijkheid voor LHBT’ers te bevorderen, waar ook ter wereld.” Stonewall CEO Ruth Hunt zal de awards vandaag uitreiken. “In een tijd dat de LHBT-rechten wereldwijd terug dreigen te lopen, zijn we trots om met onze Top Global Employers te werken, die zich in allerlei bochten wringen om ervoor te zorgen dat alle mensen beschermd en welkom zijn op  hun werk, waar ze ook zijn,” aldus Ruth tegen Gaytimes.

Er worden ook nog speciale awards uitgereikt aan drie van de beste werkgevers. Accenture zal de Global Ally Programma Award en de Global Community Engagement Award ontvangen. Baker McKenzie gaat naar huis met de Global LGBT Network Award en Vottorio Calao, de CEO van Vodafone Group Plc krijgt de Global Senior Champion Award.

Wil je het volledige rapport van Stonewall lezen? Klik dan hier.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen