Voor het eerst: Dragqueens in Super Bowl reclame

Aanstaande zondag zal het meest bekeken sportevenement van de Verenigde Staten plaatsvinden: De Super Bowl. Elk jaar trekt de American football-finale meer dan 100 miljoen kijkers. Een reclame uitzenden tijdens dit kijkcijferkanon wordt op zijn minst gezegd felbegeerd en straks zullen Super Bowl-kijkers voor het eerst dragqueens voorbij zien komen in een van de commercials!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Kim Chi (RuPaul seizoen 8) en Miz Cracker (seizoen 10) maken deel uit van deze Super Bowl-primeur. De twee hilarische queens verschijnen in een reclame voor het bedrijf Sabra Hummus. Hoewel het nog een paar dagen duurt voordat de reclame te zien is, worden wel al verwend met een teaser! 

Velen achten de kans groot dat er een aanzienlijk segment onder de (meer dan 100 miljoen) Super Bowl-kijkers zit die voorheen nog nooit in contact zijn gekomen met drag (of LHBT+ mensen algemeen). Hierdoor zou de aanwezigheid van het reclamefilmpje op zich al een grote significantie bezitten.

Zoals elk jaar wordt er tevens uitgekeken naar de befaamde Super Bowl Halftime Show die tijdens het sportspektakel plaatsvindt. Dit jaar zullen Jennifer Lopez en Shakira het podium betreden. De twee popdiva’s treden in de voetsporen van o.a. Madonna, Lady Gaga, Beyoncé en Katy Perry.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen