RuPaul stelt kinder- en seniorenversie ‘Drag Race’ voor

Op de grootste televisiebeurs ter wereld, MIPCOM, heeft RuPaul twee nieuwe spin-offs van zijn Drag Race voorgesteld. Een 'Drag Race' speciaal voor kinderen en eentje voor senioren. Na 11 seizoenen lijkt het team achter de steeds populairder wordende serie haar horizon te willen gaan verbreden.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

RuPaul stelde de nieuwe ideeën voor in een interview op de beurs. Daar ontving hij de Variety Vanguard Award voor de impact van zijn programma’s. Naast de reguliere seizoenen van Drag Race bestaan de spin-offs Untucked, All Stars, Drag Race UK, Drag Race Thailand en Drag U al. Nu hopen de makers daar dus nog twee aan toe te voegen.

RuPaul zegt trots op het programma te zijn, over hoe mensen hun identiteit ontdekken door het programma. Hij vertelde nooit te hebben verwacht dat de impact van zijn girls zo groot zou zijn.

Het is nog niet duidelijk of tv-producenten iets zien in Drag Race Kids of Senior, maar hiermee geeft RuPaul wel aan dat de Drag Race trein nog in volle vaart is. Vanaf 5 november zendt OUTtv één van die spin-offs uit. Je kan bij ons exclusief genieten van Drag Race Thailand.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen