Queer Music Alert: Ariana, Janet, MNEK en meer!

Ariana Grande - Sweetener

Na maanden lang teasen is 'ie er dan eindelijk! Het nieuwe album Sweetener van pop-icoon Ariana Grande. Het album heeft een meer volwassen sound dan je van Ariana gewend bent. Manager Scooter Braun zei tegen Variety dat het tijd is voor Ariana om muziek te maken die haar definieert en dat is zeker te horen op dit album, waarop Grande de overhand nam in het schrijven van de teksten. "Het gaat over verlichting brengen in bepaalde situaties, of iemands leven, of iemand anders die verlichting breng in jouw leven, die het leven zoeter maakt," zegt de zangeres in een interview met Jimmy Fallon. Het album is vanaf nu overal te beluisteren, sla vooral Breathin en Sweetener niet over!

Janet Jackson - Made For Now

Janet is back! Made For Now is haar nieuwste single, waar ook Daddy Yankee op te horen is. Het nieuwe nummer komt 3 jaar na haar laatste album Unbreakable, wat op nummer 1 binnenkwam in de Billboard Hot 100 lijst. Jackson heeft een aantal bewogen jaren achter de rug. In 2017 beviel ze van haar zoontje Eissa en afgelopen juni overleed haar vader en manager, Joe Jackson. Deze nieuwe track in samenwerking met Daddy Yankee laat zien dat ze helemaal terug is! Wij gaan hier dit weekend lekker op dansen.

MNEK - Crazy World

Eerder dit jaar konden we al genieten van de nummers Tongue en Colour en sinds vandaag is er nog een track van zijn nieuwe album Language gedropt. MNEK bracht vannacht het nummer Crazy World uit. De lyrics van het nummer spreken over de problemen die er vandaag de dag aan de hand zijn en hoe wij als mensen ons daar weinig mee bezig houden, tot we zelf die persoon zijn. Het nieuwe album Language komt op 7 september uit en wij kunnen nu al niet wachten!

LP - Girls Go Wild

LP zag je al eens voorbij komen in onze OUTmusic Spotlight met het nummer No Witness. Vanaf vandaag kun je genieten van het nieuwste nummer van deze Italiaanse schone, Girls Go Wild. LP heeft niet alleen een dijk van een stem, ze schudt ook nog eens de ene na de andere hit uit haar mouw. Zo schreef ze onder andere voor Christina Aguilera, Cher, The Backstreet Boys en Rihanna. Girls Go Wild gaat ook een grote hit worden, voorspellen wij.

Naast deze vier legendarische nieuwe nummers zijn er nog veel meer queer hits uitgekomen vandaag! Om het makkelijk te maken hebben we ze voor je in een lijstje gezet! Veel luister plezier :)
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen