OUTtv presenteert het grootste Gay en Lesbian Wintersport en Muziek Festival van Europa!

De European Gay Ski Week verwelkomt elk jaar meer dan 1.000 LGBTIQ+ sneeuw liefhebbers uit meer dan 49 verschillende landen en biedt de unieke mogelijkheid om samen als community in Frankrijk van alle wintersport activiteiten te genieten. Naast de Gay Ski Week meetingpoints op de berg om samen te lunchen, de bekende après ski-feesten en nachtclubs biedt de Gay Ski Week ook een LGBTQI+ inclusieve manier om in de buitenlucht met elkaar in contact te komen en te genieten van wintersport in de prachtige bergen van Les Arcs 1950 & 2000.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Ga komend jaar met ons mee van 21 t/m 28 maart 2020 naar de European Gay Ski Week & European Gay Ski Week Woman Edition en krijg nu exclusief met OUTtv 25% korting op je eventpas! Het grootste Gay en lesbian Wintersport en muziek Festival van Europa is nu groter dan ooit! Skiën, snowboarden, zwemmen, fitness, diner en heel veel feesten. Elke kun je naar de beste clubavonden zoals Masterbeat, Hustlaball, Crazyvores, Poptastic, NYC München met de beste DJ’s zoals: Matt Bogard, Léoméo, Karl Kay, Sharon O Love en nog veel meer. Geniet van geweldige comedy shows en de beste Europese cabaretartiesten.

Klik hier voor meer info

De European Gay Ski Week zal dit jaar plaatsen in het station Les Arcs 1950 & 2000 in het hart van het internationaal bekende Paradiski. De All inclusive pakketten zijn al beschikbaar vanaf 429,- EUR* (* exclusief transport). Je krijgt nu met OUTtv 25% korting op je event pass! Jouw exclusieve kortingscode = OUTTVNLBE, deze hoef je niet in te vullen tijdens het boeken: volg enkel deze link, dan wordt jouw korting automatisch toegepast & kun je rustig een kijkje nemen. Ga je met ons mee? Dan kun je tijdens het boeken jouw korting op de event pass bekijken, deze vind je terug op de laatste pagina vóór betaling: "Summary of booking request".

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen