OUTtv presentator doet als eerste openlijke gay man mee aan de Mister World verkiezing!

Ashley Peternella is sinds deze zomer presentator bij OUTtv. Hij kwam als een van de winnaars uit de bus van het NPO3 programma The Big Audition. Wellicht heb je hem al voorbij zien komen in een van de Summer Updates! Zijn zomer wordt er echter niet rustiger op, want vorige maand werd hij uitgeroepen tot Mister World Nederland 2019 met als doel om mee te dingen naar de Wereldwijde titel. In beide gevallen is het een eerste keer dat een openlijke gay man de nationale Mister World is geworden en hij is tevens de eerste openlijke gay man die meedoet aan de wereldwijde competitie.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Het doel van de Mister World competitie is om de “werelds meest begeerlijke man” te vinden. De competitie wordt georganiseerd door dezelfde organisatie die ook Miss World competitie jaarlijks houdt. Voor de mannelijke variant doen er dit jaar maar liefst 100 kandidaten mee van over de hele wereld. Al deze mooie mannen vliegen vandaag naar Manila in de Filipijnen, daar zullen zij 3 weken verblijven en in diverse categorieën uitvechten wie de winnaar zal zijn. Mister World 2019 wordt op 23 augustus bekend gemaakt in de Smart Araneta Coliseum, een van de grootste indoorstadions van Azië.

Ashley over zijn aanstaande reis: “Ik ben onwijs trots en vereerd dat ik Nederland mag vertegenwoordigen bij Mister World 2019. Ik had helemaal niet gedacht dat dit een mogelijkheid zou zijn voor mij. Ik ben blij dat de directrice van Miss en Mister World Nederland, Katia Maes, mijn kwaliteiten heeft gezien en mij vertrouwt om Nederland goed te vertegenwoordigen. Alles moest heel snel geregeld worden, maar ik ben door zo veel mensen geholpen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor dit avontuur. Echt niet normaal! Ik ben ze heel erg dankbaar daarvoor!”

Wij houden je uiteraard ook op de hoogte over hoe het Ashley vergaat! Wil jij ervoor zorgen dat zijn kans op de winst vergroot, volg zijn avontuur dan via de app Mobstar (Android App Store) en volg & like zijn berichten daar. Tot slot, bij een wedstrijd als deze hoort uiteraard ook een goed doel, Ashley ondersteunt “Samen doen, Samen Groen”: zij verbinden Nederlanders met nieuwe Nederlanders (vluchtelingen, immigranten) door middel van events waar ze bomen planten of tuinieren. Zo kunnen de nieuwe Nederlanders zich beter integreren, mensen in hun omgeving leren kennen en de Nederlandse taal beter leren. Meer info vind je op: www.whydonate.nl/fundraising/mr-world-nederland-2019/nl

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen