Vanavond om 21.30: OUTtv Kiest!

Omdat OUTtv haar LGBTI+-achterban zo goed mogelijk wil informeren over de roze standpunten van de diverse partijen die deelnemen aan de komende Tweede Kamerverkiezingen, zenden we vanaf vanavond om 21:30 wekelijks het programma ‘OUTtv Kiest’ uit.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De ‘OUTtv Kiest 2021’-afleveringen bestaan uit informatie over de agenda van de politieke partijen betreffende LGBTI+-rechten, een mini-quiz met diverse lijsttrekkers om de kennis over de gay-lifestyle te testen en fragmenten van het recent gehouden COC lijsttrekkersdebat. Het programma bestaat uit vier afleveringen, waarin wekelijks twee kandidaten aan het woord komen.

Daarnaast lanceert OUTtv de online Queer Vote om te achterhalen waar de Nederlandse LGBTI+-gemeenschap op gaat stemmen en vragen we in hoeverre roze standpunten belangrijk zijn bij het bepalen van de keuze. Onderwerpen losstaand van LGBTI+-rechten komen tevens aan bod. Wat vinden zij van het gevoerde coronabeleid? Hoe denken zij over beleid m.b.t. klimaat en huisvesting? De uitslag van de vierjaarlijkse Queer Vote zal in de week van de verkiezingen bekend worden gemaakt.

‘OUTtv Kiest’ is vanaf 23 februari elke dinsdag om 21:30 uur te zien op OUTtv te ontvangen via o.a. VodafoneZiggo (129) en KPN (77).

Het invullen van de OUTtv Queer Vote-enquête kan via: https://bit.ly/2ZEESon

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen