OUTmusic Spotlight

Deze week staat Openside in de OUTmusic Spotlight met het nummer ‘Waiting For Love’.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Enkele weken terug zag je de Nieuw-Zeelandse band ook in de OUTmusic Spotlight. Met de videoclip voor Fck U verruilde de groep hun felle pasteltinten voor iets rauwer en minder gepolijst. Met Waiting For Love draaien ze de boel echter 180 graden om!

Zoals ondertussen wel verwacht kan worden van Openside, is Waiting For Love weer een van hun vele oorwurmen. Qua productie kan het nummer het best omschreven worden als gelikt. Tot in de details slaat Waiting For Love een hoop oor-bevredigende slagen van begin tot eind. Kortom: het is zo ‘pop’ als hoe je een sterk popnummer wil hebben.

De videoclip is net zo eye catching als dat het nummer catchy is. Met het felle kleurenpalet brengt Openside hun signature style naar een nieuw niveau. Naast de heerlijke looks van alle bandleden, worden we tevens getrakteerd op een schattige hond en een gay weddingmomentje. Wat wil je nog meer in een videoclip? En als kersje op taart is de speelse attitude van de band constant zichtbaar en erg aanstekelijk.

Vind je het een tof nummer? Dan kan je ervoor zorgen dat Waiting For Love vaker voorbij komt tijdens OUTmusic: stem in de poll hieronder op TOP. Vind je het niks? Klik dan op DROP. Vorige week hebben jullie Paul Usher geTOPT met 80% en zal dus vaker voorbijkomen tijdens OUTmusic.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen