OUTmusic Spotlight

Deze week staat Paul Usher in de OUTmusic Spotlight met het nummer ‘Never Gonna Leave Him’.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Met dit popnummer brengt Paul Usher ons in een lekkere dance vibe. De met rood belichte industrieloods in de videoclip versterkt deze mood daar ook zeker in! Naar eigen zeggen is de clip een ‘’duistere, kleurvolle, gekmakende high die zowel seksuele / emotionele frustratie als hartzeer combineert.’’ 

Na zijn geloof en seksualiteit te hebben verkend in zijn debuutsingle ‘Jesus Is a Preston Boy’ blijft Paul ‘queer love’ centraal stellen in de opvolger ‘Paper Cups’. In het nummer ‘Never Gonna Leave Him’ neemt hij zijn luisteraars mee naar een donkerder emotioneel gebied.

Paul Usher over het nummer: “Ik zag de eerste man van wie ik hield op de dansvloer voor het eerst sinds we gescheiden waren. Zelfs in de duisternis van een club, gevuld met duizenden mensen, sloten we instinctief onze ogen; de verbinding hapert nooit. We stapten op elkaar af en de aantrekkingskracht zat er nog steeds. Maar hij was met iemand nieuw en het nummer worstelt met het gecreëerde interne conflict, waarvan ik zeker weet dat anderen het kunnen begrijpen.”

Bekijk de videoclip hieronder en vergeet niet jouw stem uit te brengen! Kom je ook in de dansstemming? Stem dan op TOP. Vind je het helemaal niks? Stem dan op DROP. Vorige week hebben jullie Gus Dapperton geTOPT met 66% en zal dus vaker voorbijkomen tijdens OUTmusic.

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen