OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Gus Dapperton met het nummer Coax & Botany!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De excentrieke Gus Dapperton brengt ons naar een magische omgeving met de videoclip voor Coax & Botany. Het meeslepende nummer wordt visueel gepresenteerd als een droomwereld. Dit is uiteraard niet zomaar ontstaan: Jess Farran, regisseur van de video en een vriendin van de zanger, mocht de clip regisseren op basis van een droom die ze had na het horen van Coax & Botany. ‘’Het leek me enkel juist dat zij ook de video hiervoor zou regisseren om de droom die ze had te repliceren’’, aldus Dapperton. ‘’De video gaat volledig over ware liefde.’’

De droomelementen zijn immers niet te missen: van glinsteringen in het duister tot puntige oortjes en magische vlinders. Ook niet onbelangrijk om te melden: deze effecten zijn prachtig in elkaar gezet! En in combinatie met het nummer zelf vormt het geheel een meeslepend moment die ook zo voorbij lijkt te vliegen.

Bekijk de videoclip hieronder en vergeet niet jouw stem uit te brengen! Ben je helemaal betoverd door de clip? Stem dan op TOP. Vind je het helemaal niks? Stem dan op DROP.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen