OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is 'RIP' van Davis Mallory!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Het is vandaag Halloween, de dag waarop de doden massaal uit hun graf lijken te komen. De OUTmusic Spotlight van deze week sluit daar naadloos op aan. In RIP van Davis Mallory ontwaakt letterlijk een dood lichaam. Brrrr… krijg jij al rillingen?

Verder is de clip niet zo eng hoor, wees niet bang. RIP gaat over hoe Mallory in 2017 alcohol en drugs afzweerde. In de video kan je zien hoe hij door zijn vrienden op een feestje wordt aangespoord om “gezellig mee te doen” met verdovende middelen. Maar de zanger weigert dit. De begrafenisscène is bedoeld om de “dood” van de oude Mallory te symboliseren. De zanger is herrezen – en nuchter.

In een interview met Billboard zei de zanger: “Ik ben ervan overtuigd dat niemand alcohol en drugs zou moeten gebruiken. Ik heb nooit iemand gezien die aan de alcohol of drugs zat en zijn leven op een goede manier aan het leven was.”

Ook in de LGBT+-omgeving zegt hij dat alcohol een grote rol speelt. “Er zijn niet veel gelegenheden in de gemeenschap waar geen alcohol en drugs aanwezig zijn. We zijn pioniers in de liefde is liefde-beweging, maar ik zou ook graag zien dat we een gezonde wereld creëren waarin we ons leven op een gezonde manier kunnen leven.”

Dat alles vatte Mallory dus samen in het nummer RIP. Laat ons in de poll weten wat jij van het nummer vindt! Vorige week hebben jullie Falando Com Deus massaal geDROPt met 81%. Die zal dus niet meer voorbijkomen op OUTtv.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen