OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Stweart Taylor met het nummer 'Mess Your Hair Up'!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Vorige week kwam onze spotlight van eigen bodem, maar deze week zoeken wij het aan de andere kant van de oceaan. En dat is te merken ook. Mess Your Hair Up van Stewart Taylor schreeuwt ‘Amerika’. Misschien ligt dat het aan de scène waarin de zanger een halve bus haarlak leegspuit, aan de leren broek of aan de gelikte choreografie.

In ieder geval doet Taylor doet precies waarin Amerikaanse artiesten goed in zijn: een catchy nummer maken. Hij zingt over een bedpartner waarvan hij niet wil dat deze naar zijn werk gaat. En wat doe je dan? Ja, precies, je gooit zijn haar door de war! Jammer joh, blijf nu maar lekker liggen. 

Het funky ritme van het nummer heeft precies dat vrolijke gevoel waar je in de ochtend behoefte aan hebt. De video is kleurrijk, vol met verrassende outfits, een drag queen en héél véél kammen, föhns, borstels etcetera. Taylors haar ziet er overigens op-en-top verzorgd uit, maar dat moet ook wel met zoveel kappersgereedschap in de video.

Bekijk de video hieronder en laat weten of jij Stewart Taylor met jouw haar wil laten rommelen, of dat je de Spotlight van deze week liever overslaat. Vorige week waren jullie heel enthousiast over No H8ro van LIONSTORM: 83% wil het nummer graag vaker voorbij zien komen op OUTmusic. Dat gaan we regelen!

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen