OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Leikeli47 met het nummer Tic Boom!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Deze dynamische rapper uit Brooklyn is een explosie van bad-ass visuals & sounds en boven al een verfrissende toevoeging in de huidige rapwereld. Kenmerkend aan Leikeli47 is dat ze haar gezicht verbergt in haar videoclips en op het podium met een bandana of een bivakmuts. Naar eigen zeggen geeft dit een gevoel van moed: ‘’Ik voel me als de Dark Knight, of een van die superhelden, of Superman ... het masker, het staat voor vrijheid. Ik ben er vrij mee.’’ De rapper heeft in meerdere interviews ook laten weten niets te geven om een bekend gezicht te worden, het moet om de muziek gaan volgens haar.  

Het nummer Tic Boom is, zoals de titel eigenlijk al weggeeft, explosief. Tic Boom begint met een flinke dosis energie en weet dit tot het eind steeds een stapje verder te slepen. Het is daarom ook meer dan toepasselijk dat de videoclip hiervoor niks minder dan visueel treffend moest zijn. De clip is zowel een expositie van objecten die op elk moment kunnen ontploffen, als een indrukwekkende line-up van danseressen die een dance-off aangaan. Net als het nummer is de visuele productie gelikt en stijlvol. Minimalistisch en toch dynamisch!

Over de clip zei Leikeli47: ‘’Deze jonge vrouwen staan tegenover hun innerlijke angsten; daarom kan het soms lijken alsof ze een confrontatie met zichzelf aangaan. Het gaat om de confrontatie aangaan met wat jouw Goliath ook mag wezen en zijn kop eraf hakken. Dat is waar Tic Boom over gaat. Het gaat om het bezitten van jouw moment, jouw meesterschap, en het met angst doen als het moet.’’

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op Eu Não Sei Dançar van Eu Não Sei Dançar. Deze werd door jullie met 67% geDROPT en zal dus niet meer voorbij komen tijdens OUTmusic.

BRENG HIER JOUW STEM UIT

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen