OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Chonps met het nummer Eu Não Sei Dançar!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Maak kennis met Chonps, een zangeres, songwriter en influencer uit Ceará, woonachtig in São Paulo, die iedereen bekoort met haar levendige kleuren. De jonge zangeres windt geen doekjes om haar biseksualiteit en zegt een en al trots te zijn dit uit te mogen drukken in haar artistieke expressie. Zo heeft ze in een interview ooit aangegeven dat het voor haar meer dan logisch is om haar seksualiteit zo natuurlijk als elke andere uit te drukken. Indien luisteraars het hier niet mee eens zijn, is haar antwoord heel simpel: Jammer, het zal niets veranderen!

Eu Não Sei Dançar (‘Ik kan niet dansen’) is zonder kennis van de Portugese taal alles behalve makkelijk te volgen. Gelukkig sleept de productie je moeiteloos mee in de beleving! Deze beleving wordt uiteraard een niveau verder getild in de videoclip. Hoewel de intieme scenes tussen Chonp en influencer Nathalie Smith op zichzelf een prachtig gezicht zijn, is de roze wereld vol sprankeling die de zangeres heeft gecreëerd wellicht de grootste eye-catcher. Ze speelt zonder verontschuldigen met hyperfemininiteit in zowel haar uitstraling als de setting. Het totaalpakket weet je door middel van zintuiglijke overrompeling de wereld van Chonp in te zuigen en het is zeker niet verkeerd!

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op Please van Saro. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.


BRENG HIER JOUW STEM UIT

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen