OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Saro met het nummer Please!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Queer artiest Saro uit Los Angeles laat met zijn gevoelige nummer ‘Please’ zijn meest intieme gedachten en emoties los. Net als voorafgaande nummers in zijn repertoire, is zijn duistere sound hier ook prominent aanwezig.  

De indrukwekkend gestileerde video begint met een oog dat door een klein gat tuurt, terwijl Saro door een schaduwrijk doolhof dwaalt. Terwijl hij door het labyrint loopt, ziet hij een oor in het gat en begint de aanloop van het refrein erin te fluisteren: ‘’But it’s all for you, can I be enough?”

De surrealistische videoclip werd geïnspireerd door "het gebrek aan privacy in ons digitale leven en hoe we zo gemakkelijk verdwalen in een labyrint van de persona's die we maken", aldus, Alex Cook. "In de video volgen we Saro door een vreemd, verschuivend doolhof vol verduisterde figuren en blikken die hem volgen, hoewel het uiteindelijk allemaal een eigen projectie is." 

Saro voegde eraan toe dat het gaat om "verdwalen in de persona die je hebt gecreëerd, dat je een waarnemer van jezelf wordt. Hoe het voelt alsof elke beweging te allen tijde wordt gevolgd. Voyeurs werpen hun oordeel door kijkgaten met hun gesluierde identiteit." 

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op Loyal To Me van Nina Nesbit. Deze werd door jullie met 80% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

BRENG JOUW STEM HIER UIT!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen