OUTmusic Spotlight

Je kent Chester misschien wel van de vele video's van Todrick Hall waarin hij te zien was, of van zijn die ene aflevering van RuPaul's Drag Race waarin hij meehielp met de choreografie voor de queens. Maar ook solo timmert Lockhart hard aan de weg. De singer-songwriter maakt muziek met een spooky-electro pop randje en laat zich inspireren door FKA Twigs, Prince en Lana Del Rey.

Zijn nieuwe nummer 'In Loving Memory' heeft hij helemaal zelf geschreven, opgenomen en gemixt én hij heeft de productie en choreografie van de bijbehorende videoclip ook op zich genomen. Tegen Billboard zegt hij: "Ik heb altijd een hele duidelijk visie gehad. Ik heb jaren met mijn beste vriend Todrick Hall gewerkt. Als hij een visie heeft, voert hij het uit van start tot finish. Ik heb een achtergrond in theater, dus de muziekwereld was best wel nieuw voor mij, maar ik heb wel altijd een creatieve geest gehad." Toen hij niemand kon vinden die hem wilde helpen met het uitvoeren van zijn muziek dromen, dacht hij "dan doe ik het wel zelf."

Het nummer 'In Loving Memory' gaat over zijn gebroken hart. "Het gaat over een jongen die mij heeft gedumpt, waarna ik letterlijk dood ging." In de clip gaat hij op revenge uit, samen met zijn 'little fierce dances bitches'. Ben je benieuwd hoe dit eraan toe gaat? Bekijk dan hieronder de videoclip en geef hem een TOP als je hem leuk vind. Is de clip en het nummer niks voor jou? Geef 'm dan een DROP en hij zal niet meer voorbij komen tijdens OUTmusic.Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen