OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outmusic spotlight, merol, lekker met de meiden
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
"Als De Jeugd Van Tegenwoordig zingt over pikken is er niks aan de hand, maar als ik ‘spuit me vol’ zing, moet ik me verantwoorden," zegt MEROL, die eigenlijk Merel Baldé heet, tegen Vice. Haar nieuwe nummer Lekker met de Meiden gaat over stereotypes. Teksten als 'lekker met de meiden mode, lekker met de meiden aan de lijn' en 'lekker met de meiden lullen, lekker met de meiden keta', komen voorbij in het nummer. "Ik heb veel moeite met truttigheid', zegt Merel. 

Lekker met de Meiden is het tweede nummer van haar eerste EP genaamd BOTER. Eerder bracht ze al het nummer Ik wil een kind van jou uit. Beide nummers hebben een synthpop feel, die ook in de clips terugkomen. In de video van Lekker met de meiden zien we MEROL op het voetbalveld, tampons verwisselen en kroketten eten.
 
De 27-jarige is theatermaker, artice én zangeres. Haar diploma behaalde ze in 2014 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, waarna ze in verschillende voorstellingen heeft gespeeld. Baldé was te zien in Soldaat van Oranje - de Musical en Kuyper & Wilhelmina. Daarnaast staat ze ook in onder andere Zürich op de planken.
 
Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng je stem uit! Vind je het te gek en wil je ook lekker met de meiden online shoppen? Geef het dan een TOP! Wil jij het liefst zo snel mogelijk van je meiden af? DROP 'm dan. De OUTmusic Spotlight van vorige week is door jullie met ...% geDROPT en zal je dus niet vaker terug horen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen