OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outmusic, spotlight, kamilia
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De 22-jarige Kamilia is van een Marokkaans-Nederlandse singer-songwriter uit Rotterdam. De muziek die ze maakt is vaak pop, maar wel met een urban flavour. Muziek zat altijd al in haar bloed. Als kind nam ze pianoles en begon ze samen met haar docent nummers te schrijven. Hierna deed ze verschillende zangworksops bij onder andere Waylon en Hind. In 2016 bracht ze het nummer LoveGame uit, waarmee ze groot succes boekte.

Haar nummer Samen Zijn kwam tot stand nadat Kamilia bij haar Marokkaanse familie uit de kast kwam. Haar moeder sprak toen een half jaar niet mer haar, omdat ze dit niet kon accepteren. Kamiilia een voorbeeld zijn voor anderen die ook in een moeilijke situatie zitten. Haar coming out en de problemen die daarbij kwamen kijken zetten druk op haar relatie. In een interview zegt de singer-songwriter: "De boodschap achter mijn liedje is dat je lekker jezelf moet zijn, ongeacht wat of wie je bent. Stand up for who you are and what you believe in. De message is dat je niet moet opgeven en samen zijn/blijven, no matter what!"

Bekijk hieronder de videoclip van Samen Zijn en breng meteen je stem uit! Vind je 'm super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen